Citrix Synergy Unplugged 2017
Sep 7 2017

DATE
Sep 7, 2017 | 8:30 AM CET

LOCATION
Stockholm, Sweden

HOSTED BY
Citrix

VENUE
7A Centralen

Citrix Synergy Unplugged 2017

Deltag i vårt halvdagsseminarium och hör mer om hur Citrix kan hjälpa din organisation att bygga framtidens IT-arbetsplats – i molnet och on-prem!

Välkommen till ett interaktivt seminarium där vi delar visioner, nyheter och praktiska kundexempel på hur Citrix lösningar hjäper organisationer att uppnå nya mål och ta sig an framtida utmaningar.

Under dagen kommer du få höra mer om fyra aktuella områden

  • IT effektivitet och flexibilitet: hur du kan integrera befintliga applikationer och infrastruktur i molnet, med fokus på leverans av tjänster och konsoliderad hantering av multi-moln miljöer.
  • Produktivitet för anställda: samarbete mellan geografiskt spridda anställda och virtuella team genom säker delning av applikationer och data oavsett enheter.
  • Säkerhet & regelverk: minska risken att drabbas av nya och komplexa säkerhetshot där IT kan vara proaktiva vid problem, och förenkla vid revisioner.
  • Nätverk: nya möjligheter som molnet ger, där nätverket är nyckeln till att leverera applikationer och tjänster på ett säkert sätt.

Vi har bjudit in vår kund; teknikkonsultföretaget ÅF, som kommer berätta om varför de valt molntjänser för att modernisera sin IT.

Anmäl dig redan idag* för att säkra din plats.
*Synergy Unplugged riktar sig mot slutanvändare. Våra partners får deltaga tillsammans med kund.