Citrix Synergy Unplugged 2017
Sep 5 2017

DATE
Sep 5, 2017 | 8:30 AM CET

LOCATION
Espoo, Finland

HOSTED BY
Citrix

VENUE
GLO Hotel Sello

Citrix Synergy Unplugged 2017

Tervetuloa kuulemaan miten Citrix auttaa sinua ottamaan seuraavat askeleet rakentaaksesi tulevaisuuden pilvipohjaisen työtilan.

Esittelemme Citrix Synergy 2017 konferenssin vision ja kerromme tärkeimmät uutiset ja uutuudet, jotta huomaat miten tulevaisuuden työtila ratkaisee haasteesi:

  • IT:n tehokkuus ja joustavuus: opi kuinka siltaat vanhat sovellukset ja infrastruktuurit uuteen teknologiaan Citrixin modernisoidessa datakeskuksia muuntumaan monipilviympäristöjen palveluiden toimittajiksi.
  • Työntekijöiden tuottavuus: opi miten IT voi edesauttaa työntekijöiden sitoutumista, sekä kehittämään suorituskykyisiä virtuaalitiimejä, tarjoamalla turvallisesti sovellukset ja datan hajautettuihin paikkoihin laiteriippumattomasti.
  • Turvallisuus ja yhteensopivuus: vähennä uusien monimutkaisten uhkatilanteiden riskiä tehokkailla turvatoimenpiteillä ja kokonaisvaltaisella järjestelmän läpinäkyvyydellä.
  • Verkottaminen: pilvi avaa uusia mahdollisuuksia ja verkko on avain sovelluspalveluiden turvalliselle toimittamiselle.

Tule mukaan Synergy Unplugged-tapahtumaan oppiaksesi löytämään organisaatiosi käyttämättömät potentiaalit ja sanomaan "kyllä" uusille mahdollisuuksille.

Ilmoittaudu tästä mukaan, paikkoja on rajoitettu määrä.

Tämä tapahtuma on suunnattu asiakkaillemme, jos olet partnerimme, olet tervetullut mukaan asiakkaittesi kanssa.