Citrix NetScaler Connect Espoo Skaalautuva verkkoarkkitehtuuri –paras vaihtoehto nopeille IT- muutoksille
Nov 23 2017

DATE
Nov 23, 2017 | 8:30 AM CET+1

LOCATION
Espoo , Finland

VENUE
GLO Hotel Sello

Citrix NetScaler Connect Espoo

Skaalautuva verkkoarkkitehtuuri –paras vaihtoehto nopeille IT- muutoksille

Pilvi avaa uusien mahdollisuuksien maailman. Tässä maailmassa verkko on avainasemassa turvalliseen, luotettavaan ja joustavaan sovellusjakeluun. Ratkaisu pilvipohjaisten sovellusten, sekä ja hybridiympäristöjen ja IT:n jatkuvassa muutoksessa on luoda verkkoinfrastruktuuri, joka kykenee toimimaan ja vastaamaan muuttuviin haasteisiin.

Tule puolenpäivän seminaariin ja opi lisää Citrix NetScaler tuoteperheestä.

NetScaler ADC
NetScaler Application Delivery Controller (ADC) on paljon enemmän kuin pelkkää kuormantasausta. ADC on turvallisuuden, todentamisen ja SSL –yhteyksien ”käänteinen proxy”. Tule kuulemaan uusimmat tiedot versiosta 12.0.

NetScaler SWG
NetScaler Secure Web Gateway (SWG) on NetScaler-perheen uusin jäsen. Tule kuulemaan kuinka SWG suojaa käyttäjät verkossa silloinkin kun liikenne on salattu. SWG hyödyntää “url reputation”-toimintoa pilvestä määrittäessään mille verkkosivuille käyttäjät pääsevät.

NetScaler MAS
NetScaler Management ja Analytics System (NMAS) on keskitetty hallinta-, analyysi- ja raportointityökalumme NetScaler tupteperheelle. Koe miten pääkäyttäjät voivat seurata, automatisoida ja hallita verkkopalveluita yhdeltä alustalta.