Citrix NetScaler Connect
Nov 8 2016

DATE
Nov 8, 2016 | 9:00 AM CET

LOCATION
København, Denmark

VENUE
Scandic Sydhavnen

Citrix NetScaler Connect

Next Generation datacenter og netværksarkitektur – fire aktuelle emner, du bør overveje. Kom og hør mere den 8. november!

NetScaler Connect programmet blev lanceret i foråret på Citrix Synergy 2016 i Las Vegas. På konferencen var der flere end 25 tracks med fokus på networking. Nu henter vi de bedste præsentationer til København og inviterer til frokostseminar den 8. november.

Hos Citrix ved vi, at nye udfordringer omkring application delivery forårsager radikale ændringer på tværs af den traditionelle netværksarkitektur. Skiftet i retning af cloud, network virtualization og automation stiller nye krav til ADC’er som NetScaler, så de kan understøtte virksomhedernes next-gen datacenter.

På seminaret vil vi beskæftige os med fire aktuelle omårder inden for Citrix teknologi:

  • Hvad er NetScaler ADC, og hvad er nyt? NetScaler Application Delivery Controller (ADC) er markedets ledende load balancer, som sikrer applikationers tilgængelighed og beskytter serverne mod overload og en lang række andre sikkerhedstrusler. NetScaler ADC tilbyder forskellige funktioner ud over load balancering, som f.eks. web application firewall, brugervalidering og godkendelse, kryptering af trafik, single sign on og meget mere.
  • Hvorfor bør du interessere dig for SD-WAN? Software Defined WAN optimerer brugen af båndbredde på tværs af landegrænser, samt giver mulighed for at sammenlægge flere forbindelser til en logisk forbindelse. SD-WAN bruges primært til virksomheder med kontorer rundt om i verden hvor båndbredden er begrænset eller dyr – som f.eks ombord på skibe.
  • Sådan vil NetScaler Management og Analytics (NMA) ændre spillet! NetScaler MAS er en sammensmeltning af Citrix’ eksisterende management produkter henholdsvis NetScaler Insight Center, Citrix Command Center og NetScaler Control Center. Tilsammen giver NMAS større gennemsigtighed og håndtering af alle Citrix netværksprodukter, samt udvidede mulighed for rapportering og automatisering.
  • Hvorfor NetScaler i en Container? NetScaler CPX er en mini ADC, som er tiltænkt applicationsudviklere. Ideen er at tilføje de nødvendige netværksfunktioner integreret direkte ind i applikationen i udviklingsfasen istedet for at have en fysik enhed stående foran serverne. F.eks. load balancing, hvis applikationerne selv kan håndtere udfald og skifte mellem servere i nødstilfælde, så kan der spares mange penge i datacenteret.

Vores frokostseminar er rettet mod netværks- og infrastruktureksperter. Seminaret giver en introduktion til Citrix NetScaler og de seneste nyheder og byder på mulighed for dialog med vores tekniske ekspert.