Citrix i Microsoft Cloud
Nov 11 2016

DATE
Nov 11, 2016 | 9:00 AM CET

LOCATION
Kongens Lyngby, Denmark

HOSTED BY
Citrix & Microsoft

VENUE
Microsoft Development Center Copenhagen

Citrix i Microsoft Cloud

Microsofts og Citrix’ ”ægteskab” gennem de sidste 26 år, er bedre end nogensinde før og vi har derfor sammen taget udfordringen, og udviklet løsninger og koncepter som bidrager væsentligt til at forbedre processer, systemer, rutiner og infrastruktur for vores kunder. Senest bød Microsoft konferencen ”Ignite” på en række annonceringer i den forbindelse.

Citrix i Microsoft Azure Cloud tilbyder alt det du er vant til fra dit Citrix miljø on-prem plus meget mere.

Deltag på dette formiddagsarrangement og hør mere om hvordan du rent praktisk gør og hvad fordelene er. Vi kommer rundt om Citrix XenApp (Remote App), XenDesktop (VDI) og NetScaler i en cloud verden. Vidste du f.eks. at Citrix XenApp til virtualisering af applikationer nu findes i Azure både som ren Azure Marketplace løsning eller som udvidelse af din eksisterende Citrix XenApp ”on premise” løsning? Har du også hørt at det nu er muligt at køre Windows 10 Desktops med Citrix XenDesktop i Azure ? eller hvad med Citrix NetScaler Proxy / Application Controller hosted i Azure.

Vi løber igennem alle de nye muligheder både som ren Azure løsning eller som udvidelse, samt en kort demonstration af Citrix i Azure.