Citrix personvernerklæring

Sist oppdatert: 30. april 2020

Citrix Systems, Inc. med sine datterselskaper («Citrix») tar personvernet ditt på alvor. Henvisninger i denne personvernerklæringen til «Citrix», «vi», «oss» og «vår» er henvisninger til den Citrix-enheten som er ansvarlig for behandling av personopplysningene dine. Dette er generelt den Citrix-enheten som samler inn personopplysningene dine.

Denne personvernerklæringen beskriver hvilke typer personopplysninger vi samler, hvordan vi kan bruke personopplysningene, hvem vi kan dele dem med, og hvordan du kan utøve dine rettigheter angående behandlingen av disse opplysningene. I tillegg beskriver personvernerklæringen de tiltakene vi har på plass for å sikre personopplysningene, og hvordan du kan kontakte oss om vår personvernpraksis.

Denne personvernerklæringen gjelder de personopplysningene vi mottar gjennom Citrix-objekter, deriblant nettsteder, produkter, tjenester, skrivebords- og mobilapper og annet verktøy som tilbys av Citrix, og som kommer inn under denne personvernerklæringen («nettkanaler»); interaktiv innsamling, deriblant Citrix-arrangementer, spørreundersøkelser, spørreskjemaer, brukerundersøkelser og evalueringer («interaktive kanaler»); og tredjeparts kilder, deriblant forretningspartnere, annonsenettverk og leverandører (samlet, «tilbudene»). Denne personvernerklæringen gjelder ikke for informasjonen en enkeltperson gjør tilgjengelig for Citrix i forbindelse med rekrutteringsprosessen beskrevet i Citrix-merknaden om retningslinjene for rekruttering i.

I forbindelse med å yte støtte, skytjenester og andre tjenester, behandler Citrix visse data opprettholdt i miljøer som Citrix kan ha tilgang til for å utføre sky-, konsulent- og støttetjenester («kundeinnhold») på vegne av og i retning av sine kunder og samarbeidspartnere, samt loggdata (f.eks. angående tilgangs- og godkjenningsforespørsler) som vi samler inn for analyser og sikkerhetsformål på tvers av tjenestene våre. Bruk av slikt kundeinnhold og slike loggdata er underlagt vilkårene i kundeavtalene våre og er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Derimot er opplysninger vi samler inn gjennom våre kunders og partneres bruk av våre nettsider (for eksempel navn, adresse, faktureringsinformasjon og ansattes kontaktinformasjon) og gjennom våre interaktive samhandlinger med kunder og partnere underlagt vilkårene i denne personvernerklæringen.

Nettkanaler kan gi lenker til andre tredjeparts nettsteder og funksjoner. Enkelte av disse tredjeparts nettsteder kan være merket med en Citrix-logo, selv om disse nettstedene ikke drives eller vedlikeholdes av Citrix. Citrix deler ikke dine personopplysninger med disse nettstedene og er ikke ansvarlig for deres retningslinjer for personvern. Disse nettstedene er underlagt deres respektive personvernerklæringer. I noen tilfeller kan vi tilby tilbudene i fellesskap med andre selskaper. For disse fellesmerkede tilbudene der en tredjepart er involvert i transaksjonene dine, vil vi til tider dele eller samle inn kundedata knyttet til disse transaksjonene med den tredjeparten.

Klikk på en av lenkene nedenfor for å hoppe til den oppførte delen:

Personopplysninger vi samler inn

De opplysningene vi samler inn er basert på de tilbudene du benytter deg av. Vi samler inn personopplysninger gjennom din interaksjon med tilbudene, f.eks. når du

  • oppretter en konto på en nettkanal
  • registrerer eller søker på et Citrix samarbeids- eller henvisningsprogram
  • registrerer deg for et nettprogram, arrangement, seminar, reklametilbud eller konkurranse
  • ber om produkter (deriblant produktevaluering, teknisk forhåndsvisning og beta-nedlastinger), tjenester eller informasjon
  • deltar i Citrix' arrangementer, undersøkelser, spørreskjemaer eller evalueringer
  • kommuniserer med oss eller ber om informasjon fra oss

Personopplysningene vi samler inn omfatter

  • kontaktopplysninger (f.eks. navngitt e-postadresse, telefonnummer, postadresse eller annen fysisk adresse) for deg eller for andre (f.eks. hovedpersoner i din bedrift eller faktureringskontakter)
  • opplysninger brukt for å opprette nettkontoen din (f.eks. brukernavn og passord)
  • bedriftsprofil og praksisopplysninger som brukes til å evaluere deg som partner
  • bilder
  • fakturerings- og finansielle opplysninger (f.eks. faktureringsadresse, detaljer om betalingskort, bankkonto og kjøpshistorikk)
  • IP-adresse og stedsdata (f.eks. data utledet fra din IP-adresse, land og postnummer);
  • nøyaktig geoposisjon til mobilenheten din
  • klikkstrømdata og andre opplysninger om dine nettaktiviteter (f.eks. opplysninger om enhetene dine, surfing og bruksmønstre), også på internettkanaler og tredjeparts nettsteder som vi innhenter ved bruk av informasjonskapsler, nettsignaler og lignende teknologier (se vår beskrivelse av informasjonskapsler og lignende teknologier nedenfor)
  • personopplysninger funnet i fora, blogger og tilbakemeldinger som du avgir, eller som vi får fra offentlig tilgjengelige kilder (f.eks. sosiale medier)
  • informasjon forbundet med deltakelse i klasserom eller elektronisk opplæring, deriblant ferdigstilte programmer og oppnådde sertifiseringer
  • informasjon som er nødvendig for å yte støtte eller andre betalte konsulenttjenester (f.eks. kontaktdetaljer, chattjenester, supportdetaljer og arrangementshistorikk)
  • personopplysninger i innhold du sender til oss (f.eks. via vår «kontakt»-funksjon eller andre in-product eller servicemeldinger)
  • andre personopplysninger vi innhenter via tilbudene våre

Vi ber deg være klar over at det er frivillig for deg å gi oss personopplysninger. Hvis du velger å ikke gi oss visse opplysninger, kan det være at det er umulig for oss å tilby deg visse varer og tjenester, og at du ikke kan få tilgang til visse funksjoner i nettkanalene.

Hvordan vi bruker personopplysningene dine

Vi bruker de opplysningene vi innhenter for å

  • yte og håndtere våre produkter og tjenester (deriblant nettsteder og apper som du har registrert deg for)
  • behandle og gjennomføre ordrer i forbindelse med våre produkter og tjenester og holde deg informert om status for ordren din
  • hjelpe deg å fullføre en transaksjon eller ordre og yte kundestøtte
  • fakturere deg for produkter og tjenester som du har kjøpt
  • gi opplæring, støtte og konsulenttjenester
  • opprette og håndtere kontoen din hos Citrix
  • drive, evaluere og forbedre virksomheten vår (f.eks. ved å administrere, utvikle, forbedre og styrke våre produkter og tjenester, håndtere kommunikasjon og kundeforhold, og utføre regnskap, revisjon, fakturering, avstemmings- og innkrevingsaktiviteter)
  • utføre dataanalyser (f.eks. forskning, trendanalyser, finansanalyser og kundesegmentering)
  • ha kommunikasjon med deg om kontoen din og dine ordre (deriblant sending av e-postmeldinger knyttet til registrering, kontostatus, ordrebekreftelser, fornyelse eller utløpsvarsler og annen viktig informasjon)
  • gjennomfører reklame, markedsførings- og salgsaktiviteter (deriblant å sende deg reklamemateriell, generere ledetråder, forfølge markedsutsikter, utføre markedsundersøkelser, bestemme og administrere effektiviteten av våre reklamekampanjer og markedsføringskampanjer og administrere vårt merke);
  • kommunisere med deg om og håndtere deltakelsen din i arrangementer, programmer, reklame og undersøkelser
  • knytte ansatte til bedriftskontolederen sin
  • bekrefte identiteten din og beskytte kontoen din mot uautorisert bruk eller misbruk av tjenestene våre
  • beskytte mot, identifisere og forhindre svindel og annen ulovlig aktivitet, krav og andre forpliktelser
  • overholde og håndheve relevante industristandarder, kontraktsforpliktelser og retningslinjene våre
  • opprettholde og forbedre sikkerheten til våre nettkanaler, produkter, tjenester, nettverkstjenester, informasjonsressurser og ansatte
  • svare på henvendelsene dine

Avhengig av de formålene personopplysningene skal brukes til og konteksten de samles inn i, har vi en eller flere juridiske baser å holde oss til:

  • Ytelse i henhold til en kontrakt med deg eller en relevant part.
  • Våre legitime forretningsinteresser.
  • Overholdelse av en juridisk forpliktelse, en rettsordre, eller å utøve eller forsvare juridiske krav.
  • Ditt samtykke til behandlingen, som du når som helst kan trekke tilbake.

Vi kan kombinere data vi har samlet fra deg med andre kilder for å bidra til å forbedre nøyaktigheten av markedsføringen og kommunikasjonen vår eller for å bidra til å utvide eller skreddersy interaksjonen med deg. Dette inkluderer å kombinere personopplysninger som vi får gjennom nettkanaler med opplysninger vi innhenter interaktivt, pluss annen informasjon (f.eks. henvisningsprogrammer), for de formålene vi har beskrevet ovenfor. Vi kan gjøre personopplysninger anonyme eller kombinere dem og bruke dem til de formål som er beskrevet ovenfor og til andre formål i den utstrekning det er tillatt i henhold til gjeldende lover. Vi kan også bruke personopplysninger for andre formål som vi vil spesifisere når dette skjer. Vi vil innhente ditt samtykke for slike tilleggsformål i den grad det er kreves av gjeldende lover.

Når gjeldende lover krever det, vil vi innhente ditt samtykke for behandling av personopplysningene dine i den hensikt å foreta direkte markedsføring.

Informasjonskapsler og annen teknologi

Citrix bruker informasjonskapsler, nettsignaler (deriblant piksler og koder) og tilsvarende på de av våre nettkanaler som samler inn bestemte opplysninger om deg på automatisert vis. En «informasjonskapsel» er en tekstfil som nettsteder sender til en besøkendes datamaskinen eller annen enhet som er koblet til internett for å identifisere akkurat denne besøkendes nettleser eller for å lagre informasjon eller innstillinger i nettleseren. Et «nettsignal», også kjent som en internett-merke, pikselmerke eller sporings-GIF, kobler nettsteder til nettservere og deres informasjonskapsler og kan brukes til å overføre opplysninger samlet inn via informasjonskapsler tilbake til en nettserver.

Vi benytter oss av slik automatisert teknologi til å samle inn informasjon om utstyret ditt, nettlesingsaktiviteter og bruksmønstre. Informasjonen vi skaffer på denne måten inkluderer IP-adresse og andre identifikatorer som er knyttet til enhetene dine, typer enheter som er koblet til tilbudene våre, enhetskarakteristikker (f.eks. operativsystem), språkinnstillinger, henvisninger/utgangssider, navigasjonsveier, tilgangstider, nettleserpreferanser og -egenskaper, installerte programtillegg, lokale tidssoner, lokale lagringspreferanser, klikkstrømdata og annen informasjon om dine aktiviteter på nettet. På våre nettkanaler bruker vi både førsteparts informasjonskapsler (direkte innhentet via vårt domenenavn på nettstedet vårt når du besøker nettkanalene våre) og tredjeparts informasjonskapsler (innhentet via et tredjeparts nettsted når du besøker nettkanalene våre og visse tredjeparters nettsteder som vi samarbeider med). Noen av disse informasjonskapslene er øktkapsler (som automatisk slettes når du lukker nettleseren din), og andre er vedvarende informasjonskapsler (som forblir på datamaskinen din eller annen Internett-tilkoblet enhet i en viss periode etter at nettlesingssesjonen er avsluttet, med mindre du sletter dem).

Informasjonskapslene vi bruker på nettkanalene våre inkluderer (1) viktige og funksjonelle informasjonskapsler, (2) analytikkapsler, og (3) målrettings-/reklamekapsler, som beskrevet nedenfor.

Viktige og funksjonelle informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler på nettkanalene våre fordi de er nødvendige for at vi skal kunne tilby deg våre produkter og tjenester. Dette inkluderer viktige informasjonskapsler (f.eks. de som brukes til å godkjenne deg til nettstedet vårt og identifisere deg etter at du har logget inn), funksjonelle informasjonskapsler (f.eks. de som husker hva du har lagt i handlekurven din eller den språkinnstillingen du valgte) og brukersentrerte sikkerhetskapsler som brukes for å øke sikkerheten til de produktene og tjenestene vi tilbyr (f.eks. å oppdage misbruk av godkjenning). Fordi funksjonaliteten til disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal, kan disse vanligvis ikke deaktiveres på våre nettjenester.

Analytikkapsler
Vi bruker analytikkapsler til å samle inn informasjon om hvordan brukere navigerer og bruker nettkanalene våre, f.eks. hvordan brukerne krysser nettkanalene, sidene de ser på, hvor lenge de er på en side og om siden vises riktig eller om det oppstår feil. Slike informasjonskapsler hjelper oss med å forbedre ytelsen til nettkanalene våre og gjøre dem mer brukervennlige. Disse informasjonskapslene leveres av tredjeparts analytikkleverandører, deriblant Google Analytics og Marketo. Hvis du vil vite mer om Google Analytics og hvordan du kan melde deg ut, kan du gå til Google Analytics. Hvis du vil vite mer om disse analysetjenestene og hvordan du melder deg ut, kan du se vårt samtykkeverktøy for informasjonskapsler her.

Reklamekapsler
Reklamekapsler brukes for å kontrollere og håndtere annonser. Disse kapslene kan samle informasjon om hvorvidt en bruker har reagert på en annonse og besøkt et annet nettsted. Slike kapsler hjelper oss med å tilby innhold og gi målrettet informasjon som kan være mer relevant for interessene dine. De bidrar også til måling av effektiviteten til annonsene og kommunikasjonene våre. I EU distribuerer vi bare analytikk- og reklamekapsler på nettsidene når brukerne har logget inn, slik det kreves i gjeldende lover.

Nettleseren din kan fortelle deg hvordan du kan bli varslet når du mottar bestemte typer informasjonskapsler, eller hvordan du kan begrense eller deaktivere visse typer informasjonskapsler. Du må likevel ikke glemme at uten informasjonskapsler kan du kanskje ikke dra nytte av alle funksjonene på nettkanalene våre. Når det gjelder mobilenheter, kan du håndtere hvordan enheten og nettleseren din deler visse data ved å justere personvern- og sikkerhetsinnstillingene på mobilenheten.

Ytterligere informasjon om vår praksis når det gjelder informasjonskapsler og hvordan du kan administrere innstillingene for dem er tilgjengelig her. I den grad loven krever det, vil vi innhente ditt samtykke før bruk av informasjonskapsler eller lignende verktøy.

Leverandørene av tredjepartsapper, verktøy, modulsider og tilleggsprogrammer på våre nettkanaler (f.eks. Twitter, LinkedIn og Facebook) kan også bruke automatiserte måter å samle inn informasjon om samspillet ditt med disse funksjonene. Denne informasjonen er samlet direkte av leverandørene gjennom funksjonene og er underlagt personvernreglene eller merknadene til hver enkelt av disse leverandørene. I den grad gjeldende lover tillater det, er Citrix ikke ansvarlig for disse leverandørenes informasjonspraksis.

Interessebasert reklame

Når du bruker nettkanalene våre, innhenter både vi og visse tredjeparter (f.eks. våre reklamenettverk, digitale reklamepartnere og sosiale mediaplattformer) opplysninger om dine aktiviteter på nettet, over tid og på tvers av tredjeparters nettsteder (som f.eks. på nettsteder som viser våre annonser). Vi kan benytte oss av slike opplysninger for å kunne bringe deg reklame om produkter og tjenester som er skreddersydde for dine interesser. For dette formålet kan vi også innhente informasjon fra tredjeparters nettsteder hvor annonsene våre blir vist. Du kan se visse annonser på andre nettsteder fordi vi engasjerer tredjeparters annonsekjøpsnettverk. Via slike kjøpsnettverk kan vi målrette meldingene våre til brukere gjennom demografiske, interessebaserte og innholdsmessige midler. De opplysningene som våre annonsenettverk samler inn på våre vegne, inneholder data om besøkene dine på nettsteder som viser Citrix-annonser, f.eks. sidene eller annonsene du ser på, og det du foretar deg på de nettstedene. Datainnsamlingen finner sted både på nettstedene våre og på nettstedene til deltagende tredjeparter som deltar i disse reklamenettverkene. Denne prosessen bidrar til å spore hvor effektivt markedsføringsarbeidet vårt er. For å finne ut hvordan du kan melde deg av denne interessebaserte reklamen, klikker du her. I den utstrekning det kreves av gjeldende lover, vil vi innhente samtykke fra deg før vi bruker opplysningene dine for å levere interessebasert reklame.

Vårt samtykkeverktøy for informasjonskapsler gir informasjon om hvordan du kan utøve valgene dine (f.eks. endring av kapselpreferanser).

Hvordan vi deler personopplysningene dine

Vi verken selger eller viderebringer informasjonen din på annen måte unntatt slik det er beskrevet her eller ved innsamlingstidspunktet. Citrix kan dele personopplysninger på følgende måter:

  • Hvis det å dele opplysningene dine er nødvendig for å kunne levere et produkt, en tjeneste eller informasjon du har bedt om.
  • Som del av en felles salgskampanje eller for å formidle salgstips til våre forretningspartnere.
  • For å holde deg oppdatert om de siste produktnyhetene, programvareoppdateringer, spesialtilbud eller annen informasjon vi tror du vil like å få fra våre forretningspartnere.
  • Innen Citrix (inkludert tilknyttede selskaper og datterselskaper) for de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen.
  • For å koble ansatte med deres bedriftsleder(e).
  • Med kundene våre for å rapportere og hjelpe til med håndtering av problemer som krever støtte eller som en del av konsulenttjenestene.
  • Med våre kunder og partnere for å informere dem om hvordan brukerne benytter seg av tjenestene våre (f.eks. når en bruker har oppnådd kompetanse eller gjennomført et kurs).
  • Med tjenesteleverandører vi har engasjert til å utføre tjenester på våre vegne (f.eks. betalingsbehandling, ordrelevering, kundestøtte, kundeforvaltning og dataanalyse). Disse tjenesteleverandørene er kontraktmessig pålagt til å beskytte opplysninger som gis til dem og de er begrenset fra å bruke eller utlevere slike opplysninger, med unntak av det som er nødvendig for å utføre tjenester på våre vegne eller for å overholde juridiske krav.
  • Med godkjente Citrix-partnere for å tilby og levere våre produkter og tjenester til deg; og
  • Med våre felles markedsførings- og salgspartnere og andre samarbeidspartnere som hjelper oss med forretningsdriften eller andre aspekter av virksomheten vår og for de formål som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi kan også viderebringe personopplysningene dine (1) dersom det pålegges eller blir gitt rettslig tillatelse til å gjøre det etter gjeldende lover, regelverk eller rettslige prosesser (f.eks. en rettsordre eller stevning), (2) til rettshåndhevende myndigheter eller annet myndighetspersonale for å overholde en lovlig juridisk forespørsel, (3) når vi mener at avsløring er nødvendig for å forhindre fysisk skade eller økonomisk tap for Citrix, dets brukere eller offentligheten som påkrevd eller lovlig tillatt, (4) for å etablere, utøve eller forsvare våre juridiske rettigheter, og (5) i forbindelse med en undersøkelse av mistenkt eller faktisk bedrageri, ulovlig aktivitet, sikkerhets- eller tekniske problemer.

I tillegg forbeholder vi oss retten til å overføre opplysningene dine til relevante tredjeparter dersom vi har mulighet for et potensielt eller virkelig salg eller overføring av hele eller deler av vår virksomhet eller eiendeler (også ved fusjon, oppkjøp, etablering av fellesforetagende, omorganisering, avhendelse, oppløsning eller likvidasjon) eller andre forretningstransaksjoner.

Vi kan også dele opplysningene på andre måter og vi gir da spesielt varsel når det skjer og vil innhente ditt samtykke i den utstrekning dette kreves av gjeldende lover.

Internasjonal dataoverføring

Vi overfører de personopplysningene vi samler inn via kanalene til, og lagrer slike data i, andre land der Citrix og deres tjenesteleverandører driver virksomhet, deriblant USA. Disse kan ha ulike databeskyttelseslover enn det landet der opplysningene ble avgitt. Skulle vi gjøre dette, vil personopplysningene kun bli overført for de formål som beskrevet i denne personvernerklæringen. I den utstrekning det kreves av gjeldende lover vil vi, når vi overfører dine personopplysninger til mottakere i andre land, iverksette tiltak for å beskytte disse opplysningene, deriblant eventuelt ved å gjennomføre dataoverføringsavtaler basert på Europakommisjonens standard kontraktsbestemmelser i henhold til paragraf 46 i GDPR (General Data Protection Regulation [den generelle databeskyttelsesforskriften], eller ved å velge datamottakere som er sertifisert for EU-USA og det sveitsiske-USA Privacy Shield-rammeverket for personvern som beskrevet nedenfor.

EU-USA og det sveitsiske-USA Privacy Shield
Med hensyn til overføring av personopplysninger fra EU og Sveits til USA, er Citrix sertifisert under EU-USA Privacy Shield-rammeverket og det sveitsiske-USA Privacy Shield-rammeverket som angitt av US Department of Commerce og Europakommisjonen vedrørende overføring av personopplysninger fra EU til USA, i henhold til paragraf 45 av GDPR (hver enkelt «Privacy Shield-rammeverk» og samlet «Privacy Shield-prinsipper»). Hvis det foreligger noen konflikt mellom vilkårene i denne personvernerklæringen og Privacy Shield-prinsippene, skal Privacy Shield-prinsippene styre. For å lese mer om Privacy Shield-programmet og se sertifiseringen vår kan du gå til: https://www.privacyshield.gov/.

Citrix er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene som mottas under Privacy Shield-rammeverket, og overfører deretter til en tredjepart som opptrer som en agent på deres vegne. Citrix retter seg etter Privacy Shield-prinsippene for alle videre overføringer av personopplysninger fra EU, inkludert bestemmelsene for videre overføring av ansvar.

Når det gjelder personopplysninger som mottas fra eller overføres til Privacy Shield-rammeverket, er Citrix underlagt håndhevingsmyndigheten til den amerikanske Federal Trade Commission (FTC). I enkelte situasjoner kan det kreves at Citrix formidler personopplysninger som svar på juridiske anmodninger fra offentlige myndigheter, deriblant for å oppfylle krav relatert til nasjonal sikkerhet eller opprettholdelse av lov og orden.

I visse forhold, som beskrives nærmere på nettstedet for Privacy Shield, kan du kreve megling dersom andre prosedyrer for tvisteløsning har vært brukt.

I samsvar med Privacy Shield-prinsippene forplikter Citrix seg til å løse klager om vår innsamling av eller bruk av dine personopplysninger. Du kan kontakte oss her for eventuelle spørsmål eller klager angående vår personvernerklæring og rettspraksis.

Personer fra Sveits eller EU med henvendelser eller klager angående Privacy Shield-rammeverket bør først kontakte Citrix her. Hvis du skulle ha en uløst klage som ikke er behandlet på en tilfredsstillende måte, kan du kontakte eller besøke https://feedback-form.truste.com/watchdog/request (en USA-basert alternativ tvistløsningsleverandør) for mer informasjon eller for innsending av en klage. Slike tjenester tilbys uten omkostninger for deg.

Du finner mer informasjon om Privacy Shield-verifiseringen vår ved å klikke her.

Dine rettigheter og valg

Vi tilbyr deg visse valg i forbindelse med de personopplysningene vi innhenter om deg, f.eks. hvordan vi bruker opplysningene og hvordan vi kommuniserer med deg. For å oppdatere preferansene dine, begrense kommunikasjonen du mottar fra oss eller sende inn en forespørsel, vennligst kontakt oss som angitt i delen Hvordan kontakte oss i denne personvernerklæringen. Du kan også trekke deg fra adresselistene våre ved å følge lenken «Unsubscribe» i e-postene våre.

I den utstrekning som følger av lovgivningen i din jurisdiksjon, kan du be om tilgang til de personopplysningene vi har om deg, eller be om at vi korrigerer, oppdaterer, endrer eller sletter opplysningene dine, eller at vi begrenser behandlingen av slike opplysninger ved å kontakte oss som angitt nedenfor eller ved å gå til Min konto. For å beskytte personvernet ditt og opprettholde sikkerheten kan vi ta skritt for å bekrefte din identitet før du gis tilgang til opplysningene. I den utstrekning det er tillatt i henhold til gjeldende lover, kan det innebære et gebyr før vi gir deg en kopi av noen av de personopplysningene som vi har om deg. Avhengig av hvor du befinner deg, kan du ha rett til å sende inn en klage til en statlig regulator hvis du ikke er fornøyd med svaret vårt.

Vi støtter de selvregulerende prinsippene for adferdsbasert annonsering på internett («prinsippene») fra Digital Advertising Alliance i USA, Digital Advertising Alliance of Canada og European Digital Advertising Alliance i EU. Hvis du bor i USA, Canada eller EU, kan du gå til Ad Choices, Ad Choices Canada eller Your Online Choices for å finne et egnet sted til å oppgi preferansene dine, inkludert muligheten til å velge bort interessebasert reklame fra alle deltakende aktører. Disse nettstedene inneholder også detaljert informasjon om interessebasert annonsering samt tips for administrasjon av ditt personvern på internett og i applikasjoner. Merk at avregistrering fra å motta interessebasert annonsering ikke betyr at du ikke lenger vil se annonser fra oss eller nettkanalene, snarere betyr avregistreringen at nettannonsene du ser ikke vil være basert på dine spesifikke interesser. Når du velger opt-out-alternativet for å motta interessebaserte annonser via lenkene ovenfor, kan informasjonskapsler og annen teknologi på nettkanalene fremdeles samle informasjon om din bruk av tilbudene, inkludert for formålene av analyser, beskyttelse mot svindel og alle andre formål som er tillatt i henhold til de selvregulerende prinsippene.

Når du bruker nettkanalene våre, kan både vi og bestemte tredjeparter (f.eks. våre reklamenettverk, digitale annonsepartnere og sosiale medier) samle personopplysninger om dine nettaktiviteter, over tid og på tvers av tredjeparters nettsteder. Enkelte nettlesere lar deg instruere nettleseren din til å sende Do Not Track («DNT») signaler til nettsteder du besøker, og informere de nettstedene om at du ikke vil at dine nettaktiviteter skal spores. Selv om våre nettkanaler ikke er utformet for å svare på «do not track»-signaler som mottas fra nettlesere, kan du håndtere dine informasjonskapselinnstillinger og valgene du kan foreta i forbindelse med personopplysninger vi samler om deg gjennom automatiserte midler, ved å gå til vårt samtykkeverktøy for informasjonskapsler.

Der loven tillater det, kan du trekke tilbake det samtykket du tidligere ga oss eller når som helst nekte behandling av dine personopplysninger på legitimt grunnlag. Vi vil i fremtiden respektere dine preferanser. Dette vil ikke påvirke legaliteten av vår bruk av opplysningene dine basert på samtykket ditt før det trekkes tilbake.

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Vi opprettholder administrative, tekniske og fysiske forholdsregler i samsvar med de juridiske kravene der personopplysningene ble innhentet som er utformet for å beskytte mot ulovlig eller uautorisert ødeleggelse, tap, endring, bruk eller avsløring av eller tilgang til personopplysninger gitt til oss gjennom kanalene.

Oppbevaring av personopplysninger

I den utstrekning det er tillatt av gjeldende lover, beholder vi vanligvis de personopplysningene vi samler om deg så lenge det er nødvendig (1) for de formålene vi oppga i samsvar med vilkårene i denne personvernerklæringen, og generelt betyr dette at vi beholder dine personopplysninger i løpet av vårt forhold, eller så lenge du holder kontoen åpen hos oss; eller (2) for å ta hensyn til gjeldende lovfestningsperioder og overholde gjeldende lover, løse tvister og håndheve avtalene våre. Som beskrevet i delen «Dine rettigheter og valg» ovenfor, i den utstrekning som det gjelder ifølge din jurisdiksjons lovgivning, kan du be om at vi sletter opplysningene dine eller begrenser behandling av slike opplysninger ved å kontakte oss som angitt nedenfor.

Merknad til beboere i California

En personvernerklæring for forbrukere i California kommer i tillegg til denne personvernerklæringen fra Citrix.com. Erklæringen gjelder kun for forbrukere i California, og kan leses her. Det følgende er en oppsummering av utvalgte deler av erklæringen, men du bør sjekke selve erklæringen hvis du har spørsmål om aktuelle rettigheter og forpliktelser.

Du kan ha rett til å (to ganger per 12 måneder) be om følgende informasjon om personopplysningene vi har innhentet om deg i løpet av de siste 12 månedene:

  • kategoriene og bestemte elementer av personopplysninger vi har innhentet om deg;
  • kategoriene av kilder vi har hentet personopplysninger fra;
  • forretningsformålet eller det kommersielle formålet vi har innhentet eller solgt personopplysningene for;
  • kategoriene av tredjeparter vi har delt personopplysningene med; og
  • kategoriene av personopplysninger om deg som vi har solgt eller delt i forretningsøyemed samt kategoriene av tredjeparter vi har solgt eller delt opplysningene med i forretningsøyemed.

Du kan også ha rett til å be om at vi gir deg (1) en liste over bestemte personopplysningskategorier vi har gitt til tredjeparter for deres direkte markedsføringsformål i det umiddelbart foregående kalenderåret og (2) identiteten til disse tredjepartene. I tillegg har du rett til å be om at vi sletter personopplysningene vi har innhentet om deg. 

Du har rett til å be om at opplysningene dine ikke selges. Klikk her for å be om dette.

For å sende inn en forespørsel i forbindelse med de andre rettighetene dine kan du kontakte oss som beskrevet under Hvordan du kan kontakte oss i personvernerklæringen for Citrix.com nedenfor. For å beskytte personvernet ditt og opprettholde sikkerheten tar vi skritt for å bekrefte identiteten din før vi gir deg tilgang til personopplysningene eller etterkommer forespørselen din. I den grad dette er tillatt ved lov, kan vi kreve et rimelig gebyr for å etterkomme forespørselen din.

Vi vil ikke nekte deg, kreve andre priser for eller levere et annet nivå eller en annen kvalitet på varer eller tjenester hvis du velger å benytte deg av disse rettighetene.

Barns personopplysninger

Nettkanalene er designet for et generelt publikum og er ikke rettet mot barn under 13 år. Vi verken samler inn eller innhenter personopplysninger fra barn under 13 år gjennom nettkanalene. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra et barn under 13 år, vil vi straks slette disse opplysningene fra filene våre. Hvis du mener at et barn under 13 år kan ha gitt oss personopplysninger, ber vi deg om å kontakte oss som angitt i avsnittet Hvordan kontakte oss i denne personvernerklæringen.

Endringer i personvernerklæringen vår

Denne personvernerklæringen kan regelmessig bli oppdatert, også uten varsel til deg, for å gjenspeile endringer i vår informasjonspraksis. Vi vil vise øverst på denne personvernerklæringen når den sist ble oppdatert. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil vi imidlertid varsle deg på dette nettstedet før endringen trer i kraft. Vi anbefaler deg å se gjennom denne personvernerklæringen regelmessig for siste informasjon om vår personvernpraksis.

Hvordan du kan kontakte oss

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om denne personvernerklæringen, eller hvis du vil at vi skal oppdatere opplysningene vi har om deg eller preferansene dine, kan du kontakte oss her eller via e-post på privacy@citrix.com eller skrive til oss på:

Citrix Systems, Inc.
Att.: Chief Privacy & Digital Risk Officer / Data Protection Officer
15 Network Drive
Burlington, MA 01803
USA