Vanlige spørsmål fra kunder

Hvorfor endrer Citrix vilkårene?

Citrix automatiserer prosedyrer og strømlinjeformer de juridiske kravene, slik at de blir overensstemmende for alle kunder, produkter, tjenester og områder. Enkelte av våre kunder har ulike, eldre versjoner av bruksvilkårene. Dette gjør det vanskeligere å besvare spørsmål relatert til kontrakter på en rask måte samt yte effektiv støtte. Med disse endringene standardiserer Citrix sine bruksvilkår på tvers av alle produkt- og salgskanaler. Kundene våre vil snart være underlagt de samme vilkårene, uavhengig av hvilke produkter de har kjøpt, når de er kjøpt og hvor de er kjøpt.

Hvilke vilkår er endret?

Den største endringen er at Citrix standardiserer et enhetlig sett av vilkår for alle kunder. Det har eksistert mange ulike typer kundeavtaler. Det er derfor ikke mulig å oppgi de spesifikke endringene for alle. Når det er sagt, så har vi oppsummert forskjellene fra fjorårets versjon av vilkårene nedenfor. Vi anbefaler deg, som alltid, å lese de fulle vilkårene før du klikker for å godta.

  • Ytterligere beskrivelser av SaaS-tjenester.
  • Oppdatert språk for å vise Citrix enhetskonsolidering.
  • Oppdatert bestemmelsen om varsling av pris- og vilkårsendringer.
  • Ytterligere avsnitt for bruk av beta- eller labs-funksjoner i produkter.

Hvor kan jeg lese gjennom vilkårene?

Du kan til enhver tid finne de gjeldende vilkårene på nettsiden for tjenester og også på din egen kontoside for tjenester.

Er jeg autorisert til å godta vilkårene?

Ved å «klikke for å godta» vilkårene viser du at du har myndighet til å godta vilkårene på vegne av deg selv og/eller firmaet ditt. Hvis du tror at du ikke er autorisert, ikke klikk for å godta vilkårene. Hvis dette er tilfellet, send heller bruksvilkårene til rett person for gjennomgang og godkjennelse.