In-Person Event TechTalkPLUS 2019: Customer Experience i et dynamisk workspace - se dine brugere som kunder!
Sep 26 2019
Event Details

Sep 26, 2019
11:30 AM CET

LOCATION
TBD - København, Denmark

Dette års TechTalk PLUS fokuserer på Customer Experience i et dynamisk workspace, se dine brugere som kunder! I fremtiden har virksomheder behov for relevante IT-løsninger, der sætter brugerne i stand til at være kompetente, effektive og innovative. IT skal støtte op om både forretningens behov og den enkelte brugers hverdag – i stedet for at være en daglig udfordring og tidsrøver. Smidig IT skal minimere tid brugt på systemer og processer – og give brugerne og forretningen mulighed for at fokuserer på de reelle arbejdsopgaver og værdiskabende tiltag.
På dette års TechTalk PLUS kan du opleve fordelene for virksomheder og deres brugere ved et Customer Experience fokus – når Conecto sammen med vores samarbejdspartnere viser dig intelligente og smarte muligheder med den nyeste teknologi og måde at tænke på.
I løbet af dagen dykker vi ned I blandt andet: cloud strategi, fleksible og intelligente workspaces, automation, floorwalking, tap ind og ud, multifactor authentication på mobile devices, asset tracking, heat mapping, log-on hastighed, AI og supercomputing, grafisk optimering, performance monitorering og meget mere …