Sep

282021

Citrix vereenvoudigt app-levering en -beveiliging drastisch

Nieuwe, intent-based cloud-oplossing automatiseert processen, zodat IT betere werknemerservaringen en bedrijfsresultaten kan leveren

Amsterdam, 28 september, 2021 —Het garanderen van veilige toegang tot applicaties is een van de lastigste taken van IT. Maar dat staat op het punt te veranderen. Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) kondigt vandaag de lancering aan van Citrix App Delivery en Security Service™, een nieuwe, intent-based cloud-oplossing die het proces in real-time automatiseert. Citrix App Delivery en Security Service™ is de eerste en enige oplossing in zijn soort die de complexiteit wegneemt uit elke stap van app delivery, waaronder provisioning, beveiliging, on-boarding en beheer. Hierdoor kan IT een superieure ervaring leveren die gebruikers tevreden en productief houdt.

"De applicatie-ervaring is tegenwoordig de beste onderscheidende factor voor IT", zegt Rohit Mehra, Group Vice President, Network and Telecom Infrastructure bij het onafhankelijke analistenbureau IDC. "Organisaties die een veilige en betrouwbare ervaring leveren, kunnen hun voorsprong op de concurrentie vergroten en de productiviteit van werknemers verhogen. Maar om dit te doen is een nieuwe aanpak nodig, met een app delivery-systeem dat problemen zelf kan detecteren en automatisch kan corrigeren."

Altijd leren. Altijd Aanpassen. Altijd beschermen.

Citrix App Delivery en Security Service is ontworpen om IT te helpen app delivery te transformeren van een traag en handmatig proces dat grotendeels is gebaseerd op giswerk, tot een efficiënt, geautomatiseerd en doelgedreven proces. Zo krijgt IT de flexibiliteit die nodig is om gelijke tred te houden met de business en waardevolle resultaten te leveren.

De belangrijkste kenmerken van de oplossing zijn onder andere:

  • Intent-based - Vertaalt automatisch bedrijfs- en technische doelen naar beleid en configuraties voor de levering en beveiliging van applicaties. Beheerders kunnen bijvoorbeeld een maximaal aanvaardbare drempelwaarde voor applicatievertraging definiëren voor een regio, waarna servers en systemen zich aanpassen om de levering van apps binnen de parameters te houden.
  • Zelfreparerend en doorlopend optimaliserend - Detecteert en corrigeert problemen in applicatie-levering, zoals prestatievermindering, nieuwe vraag en uitval. Wanneer een trage server wordt ontdekt, kan deze automatisch worden verwijderd uit de load balancing pool.
  • Internet-State Aware - Verzamelt en analyseert 10 miljard datapunten per dag van meer dan een miljard gebruikers binnen 50.000 netwerken in 200 landen om real-time inzicht te geven in de staat van het internet via Citrix Intelligent Traffic Management™. Gewapend met deze gegevens kan IT de applicatie-ervaring voor individuele gebruikers optimaliseren en de beste locaties voorschrijven voor extra hostingsites als het verkeer toeneemt, om de serviceniveaus te handhaven.
  • Geïntegreerde app- en API-beveiliging - Geïntegreerde web application firewall, bot-management en API-bescherming zorgen voor holistische bescherming van de meest waardevolle en kwetsbare assets.

"Citrix App Delivery en Security Service wordt een game changer voor SAAS en microservices", zegt Geoffrey Knaak, Technical Manager en Senior Systems Administrator bij Aria Systems, Inc. "Het biedt de perfecte mix van aanpasbaarheid en ingebouwde intelligentie waarmee ondernemingen hun apps die omzet genereren snel en veilig kunnen inzetten - zonder dat dit ten koste gaat van de functionaliteit waar hun klanten van afhankelijk zijn."

Beschikbaarheid

Citrix Application Delivery en Security Service is algemeen beschikbaar in het vierde kwartaal van 2021. Klik hier voor meer informatie over de oplossing en de waarde die het voor organisaties kan opleveren.

Voor Citrix Investeerders
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die worden gedaan in overeenstemming met de safe harbor-bepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. De toekomstgerichte bepalingen in dit bericht vormen geen garanties voor toekomstige prestaties. Deze verklaringen betreffen een aantal factoren die kunnen leiden tot feitelijke resultaten, met inbegrip van risico’s verbonden aan de impact van de wereldeconomie en onzekerheid in de IT-uitgavenomgeving, omzetgroei en erkenning van inkomsten, producten en diensten, hun ontwikkeling en distributie, productbehoefte en productportefeuille, economische en concurrentiefactoren, de belangrijkste strategische relaties van de Vennootschap, acquisities en daarmee verband houdende integratierisico’s, alsmede andere risico’s die gedetailleerd zijn in de filialen van de Vennootschap bij de Securities en Exchange Commissie. Citrix aanvaardt geen verplichting om toekomstige informatie in dit persbericht of in verband met de hierin beschreven aankondigen bij te werken. De ontwikkeling, publicatie en timing van alle functies of functionaliteiten die voor onze producten beschreven zijn, blijven naar eigen goeddunken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of overleg gewijzigd worden. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen verbintenis, belofte of wettelijke verplichting om materiaal, codes of functionaliteiten te leveren en mag niet worden gebruikt bij het nemen van aankoopbeslissingen of worden opgenomen in een contract.

© 2021 Citrix Systems, Inc.  Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.