Skip to main content

Jul

82021

Hollands Kroon maakt werken van elke plek mogelijk met Citrix® en RawWorks

Noord-Hollandse gemeente zet digitale werkplekoplossingen in voor een eenduidige werkervaring waarmee medewerkers hun beste werk kunnen leveren, waar ze zich ook bevinden

Amsterdam, 7 juli 2021 – Werk was vroeger een plek waar je naartoe ging. Tegenwoordig is het overal - thuis, op kantoor en onderweg. Om succesvol te zijn, hebben mensen de ruimte en middelen nodig om te denken, creëren en te onderzoeken, waar ze ook zijn. Hollands Kroon heeft dit begrepen. En met de hulp van RawWorks, winnaar van de Citrix 2021 Partner Innovation Award, heeft deze Nederlandse gemeente in de kop van Noord-Holland digitale werkplekoplossingen van Citrix Systems, Inc. (NASDAQ: CTXS) geïmplementeerd voor een moderne werkplek die medewerkers in staat stelt om overal te werken en hun beste werk te leveren.

"Bij Hollands Kroon pakken we de zaken anders aan. Wij doen niet aan kantoortijden - onze medewerkers worden in staat gesteld om te werken waar en wanneer zij dat willen", zegt Frank van Hoolwerff, adviseur ICT bij gemeente Hollands Kroon. "En dat betekent dat we altijd en van elke plek toegang moeten hebben tot onze applicaties en onze data."

Om dat goed te regelen, ging Hollands Kroon in zee met Citrix CSA Silver partner RawWorks.

"Hollands Kroon was zijn tijd al ver vooruit door iedereen een laptop te geven in plaats van een thin client. Maar de werkomgeving zelf was nog traditioneel en gebruikers zaten echt vast", zegt Chris Twiest, Technology Officer van RawWorks. "De gemeente besloot om zijn mensen niet alleen moderne apparaten te geven, maar ook een moderne manier van werken. En Citrix was de oplossing."

De transformatie van de werkomgeving

Met Citrix WorkspaceMet Citrix Workspace™ kunnen organisaties de flexibele werkvormen ondersteunen die het werk tegenwoordig bepalen en die de medewerkers in staat stellen om succesvol te zijn, dankzij:

  • betrouwbare toegang tot de middelen en bronnen die medewerkers nodig hebben om overal samen te kunnen werken en het werk gedaan te krijgen;
  • logisch samenhangende beveiliging, zodat bedrijfs- en persoonlijke informatie altijd beschermd blijven op elk apparaat en op elke locatie;
  • een gedeelde omgeving om uitvoering te stroomlijnen, samenwerking te verbeteren en ervoor te zorgen dat alle teamleden eenduidige en gelijkwaardige toegang tot informatie hebben en die kunnen delen, ongeacht waar ze werken.

De toekomst van werk

Dankzij Citrix Workspace kan Hollands Kroon de weerstand en ruis wegnemen die bij medewerkers voor veel frustratie en vertraging kunnen zorgen, door het werk op een intelligente en persoonlijke manier te organiseren, begeleiden en automatiseren. En dat is precies wat de gemeente heeft gedaan.

"Met Citrix is alles wat medewerkers nodig hebben voor hun werk toegankelijk via één enkele portal en dat biedt hen de mogelijkheid om meer betrokken zijn", aldus Van Hoolwerff.

Meer flexibiliteit

Het stelt IT ook in staat om strategischer te opereren en productiever te zijn. "Vanuit managementperspectief biedt Citrix zowel beveiliging als monitoring, zodat we eenvoudig kunnen zien wat de gebruiker ziet, aanpassingen kunnen doen of problemen kunnen aanpakken voordat het problemen worden", aldus van Hoolwerff.

Door gebruik te maken van de microapp-functionaliteiten met Citrix Workspace hebben medewerkers bijvoorbeeld self-servicetoegang tot ondersteuningsdiensten en loggen ze zelf drie keer zoveel tickets. Dat geeft het IT-team meer tijd en ruimte om zich op kritischer zaken te richten. Het team heeft ook het onboardingproces van medewerkers gestroomlijnd en de tijd verkort die nodig is voor het opzetten van accounts voor nieuwe starters; van zes uur naar slechts 30 minuten per week.

"De workflows die we met behulp van microapps kunnen creëren, leveren ons een aanzienlijke besparing in tijd en middelen op", aldus Van Hoolwerff. "Geen enkele andere leverancier was in staat om zo'n rijke omgeving te creëren als Citrix Workspace, waarmee we onze doelen kunnen bereiken."

Hollands Kroon voegt zich bij de ruim 400.000 bedrijven en organisaties in de publieke sector over de hele wereld die Citrix-oplossingen gebruiken om de toekomst van werk te versnellen. Klik hier voor meer informatie over deze oplossingen en de resultaten die ze voor iedere organisatie kunnen opleveren.

Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) bouwt veilige en uniforme workspace-technologie waarmee organisaties het beste uit hun mensen kunnen halen en hen overal een consistente werkomgeving kunnen aanbieden. Met Citrix krijgen gebruikers een soepele werkervaring en heeft IT een uniform platform om diverse technologieën in complexe cloudomgevingen te beveiligen, te beheren en te controleren. Meer informatie vindt u op https://www.citrixcom/nl-nl/ of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.

Voor Citrix Investeerders
Voor Citrix Investeerders Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die worden gedaan in overeenstemming met de safe harbor-bepalingen van Sectie 27A van de Securities Act van 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934. De toekomstgerichte bepalingen in dit bericht vormen geen garanties voor toekomstige prestaties. Deze verklaringen betreffen een aantal factoren die kunnen leiden tot feitelijke resultaten, met inbegrip van risico’s verbonden aan de impact van de wereldeconomie en onzekerheid in de IT-uitgavenomgeving, omzetgroei en erkenning van inkomsten, producten en diensten, hun ontwikkeling en distributie, productbehoefte en productportefeuille, economische en concurrentiefactoren, de belangrijkste strategische relaties van de Vennootschap, acquisities en daarmee verband houdende integratierisico’s, alsmede andere risico’s die gedetailleerd zijn in de filialen van de Vennootschap bij de Securities en Exchange Commissie. Citrix aanvaardt geen verplichting om toekomstige informatie in dit persbericht of in verband met de hierin beschreven aankondigen bij te werken. De ontwikkeling, publicatie en timing van alle functies of functionaliteiten die voor onze producten beschreven zijn, blijven naar eigen goeddunken en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving of overleg gewijzigd worden. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en is geen verbintenis, belofte of wettelijke verplichting om materiaal, codes of functionaliteiten te leveren en mag niet worden gebruikt bij het nemen van aankoopbeslissingen of worden opgenomen in een contract.

© 2021 Citrix Systems, Inc.  Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.

# # #

Citrix Persdesk
Linda Schilperoort
+31 (0)23 555 34 24
Citrix@clarity.pr 
www.citrix.com/nl-nl  

Lydia Mekrez 
Senior Communications Manager Western and Southern Europe & MENA Citrix  
+33 6 49 80 09 71 
lydia.mekrez@citrix.com