Jul

172018

Citrix benoemt Vice President voor West- en Zuid-Europa

Mario Derba richt zich op verhoging van de omzet en uitvoering van de Citrix cloud-strategie in West- en Zuid-Europa

Amsterdam, 9 juli 2018 – Citrix kondigt vandaag de benoeming aan van Mario Derba tot Area Vice President voor West- en Zuid-Europa (Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal), met onmiddellijke ingang. Derba heeft 25 jaar lang leidinggegeven aan internationale, regionale en nationale ondernemingen in de IT-branche. Hij wordt verantwoordelijk voor de groei en ontwikkeling van Citrix sales en services, zowel op het gebied van omzet als op het gebied van ondersteuning van organisaties die kiezen voor een cloud first-model. Derba rapporteert aan Sherif Seddik, Senior Vice President en Managing Director Citrix EMEA.

“Vanuit een propositie gebaseerd op ervaring, keuze en veiligheid heeft Citrix onlangs een geweldige reeks innovaties geïntroduceerd die organisaties helpen bij hun digitale transformatie, het verbeteren van prestaties en die de betrokkenheid van werknemers verhogen. Ik vind het geweldig om in zo’n dynamische periode bij dit bedrijf te mogen werken”, zegt Mario Derba, Area Vice President voor West- en Zuid-Europa bij Citrix.

Tot kort voor zijn komst naar Citrix was Mario Derba (1959) Regional VP van de Cloud Infrastructures Business Unit Zuid-Europa bij Oracle. Daarvoor was hij Country Manager voor de Software & Solutions Divisie van Hewlett-Packard in Italië en Managing Director voor Microsoft in Italië. Derba begon zijn carrière bij IBM, waarhij een decennium lang verschillende lokale en internationale posities heeft bekleed. Hij behaalde een Master of Science Degree in Electronic Engineering aan de Universiteit van Bologna, Italië.

“Citrix helpt zijn klanten snel naar de cloud en er liggen grote kansen voor ons op dat gebied. De internationale leiderschapskwaliteiten van Mario en zijn uitgebreide ervaring met de cloud, betekenen een geweldige bijdrage aan het Citrix EMEA leiderschapsteam”, zegt Sherif Seddik, Senior Vice President en Managing Director Citrix EMEA.

Mario Derba is de opvolger van Eric Kline, die in april 2018 bij Citrix benoemd werd tot Vice President Partner Sales EMEA.

Citrix Persdesk
Volkert Deen, telefoon
telefoon: +31 (0)23 555 34 24
e-mail: citrix@yellow-communications.com
www.citrix.nl

Citrix
Alexandre Le Coq
telefoon: +33 (0)149 003 307
e-mail: alexandre.lecoq@citrix.com

Over Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloud-omgevingen kan opzetten en beheren. Citrix-oplossingen worden gebruikt in meer dan 400.000 organisaties, waaronder 99 procent van de Fortune 100 en 98 procent van de Fortune 500. Meer informatie vindt u op http://www.citrix.nl of volg Citrix Benelux op Twitter via @citrixbenelux.

# # #

© 2018 Citrix Systems, Inc. All rights reserved. Citrix, ShareFile, NetScaler, XenApp and XenDesktop are trademarks of Citrix Systems, Inc. and/or one or more of its subsidiaries, and may be registered in the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries. All other trademarks and registered trademarks are property of their respective owners.