Webinar Event Vad är SASE och varför är det så intressant?
Mar 18 2021
Event Details

Mar 18, 2021

SASE (Secure Access Service Edge) är ett av de senaste ”buzzworden” inom IT. Men vad är det egentligen och varför är det intressant för dig?

SASE handlar om att bygga säkerhets- och nätverkslösningar på ett nytt sätt. Detta för att lösa en enkel, enhetlig, säker och pålitlig åtkomst till applikationer, oavsett var man befinner sig eller vilken enhet som används. Det ska inte spela någon roll om användaren jobbar på kontoret, hemma eller i sommarstugan. Inte heller om applikationen som används är on-prem-, SaaS- eller i molnet. Företagets anställda förväntar sig en bra användarupplevelse och lätt att få tillgång till applikationer, information och data. IT måste lösa att det sker på ett säkert sätt.

I detta webinar kommer vi diskutera varför en traditionell ”hub-and-spoke”-arkitektur med backhauling av trafiken till datacentret inte är ett lämpligt sätt att hantera dagens hybrida multi cloud miljö. Argumentet ”vi kör ju VPN och har superbra brandväggar som tvättar vår trafik” bör ifrågasättas. Det finns betydligt bättre sätt att lösa säkerheten idag.

Webinaret kommer att ge dig:

  • Översikt av Secure Access Service Edge (SASE)
  • Vilka komponenter ingår i en komplett SASE-arkitektur och hur ser Citrix lösning ut
  • Vad är Citrix Secure Internet Access (SIA)
  • Demo av Citrix Secure Internet Access
  • SD-WAN’s betydelse inom SASE

Citrix är i dagsläget ensamma om att uppfylla alla kraven som Gartner tagit fram i deras SASE-ramverk så därför utlovar vi väl investerad tid när du anmäler dig till detta webinar!

Talare:
Fredrik Wållgren, Senior Networking Sales Specialist
Gustav Pamenius, Networking Sales Specialist
Nichlas Ströberg, Senior Systems Engineer