Webinar Event Mikä on SASE ja miksi se on kiinnostava?

SASE (Secure Access Service Edge) on tietotekniikan uusin ”taikasana”. Mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa ja miksi se on kiinnostava?

Apr 28 2021
Event Details

Apr 28, 2021

SASE:n avulla tietoturva- ja verkkohaasteita voidaan ratkaista uudella tavalla, sillä se mahdollistaa yksinkertaisen, yhtenäisen, turvallisen ja luotettavan pääsyn sovelluksiin riippumatta siitä, missä olet tai mitä laitetta käytät.

Ei ole väliä, työskenteletkö toimistossa, kotona vai kesämökillä. Eikä myöskään sillä, onko käytetty sovellus on on-prem, SaaS vai pilviratkaisu. Yrityksen työntekijät odottavat hyvää käyttäjäkokemusta ja helppoa pääsyä sovelluksiin, tietoon ja dataan. Tietohallinnon tehtävä on mahdollistaa se turvallisella tavalla.

Tässä webinaarissa keskustelemme siitä, miksi perinteinen "hub-and-spoke" -arkkitehtuuri, jossa liikenne on toteutettu backhauling-periaatteella datakeskukseen, ei ole sopiva tapa hallita nykypäivän hybridi-monipilviympäristöä. Väite: "käytämme VPN:ää ja meillä on hyvät palomuurit, jotka suodattavat liikennettämme", on kyseenalaistettava. Nykyään on paljon parempiakin tapoja ratkaista tietoturva.

Webinaarissa:

  • saat yleiskuvan Secure Access Service Edge (SASE) -kokonaisuudesta
  • opit mitkä komponentit ovat osa täydellistä SASE-arkkitehtuuria ja miltä Citrixin ratkaisu näyttää
  • opit mikä on Citrix Secure Internet Access (SIA)
  • näet Citrix Secure Internet Access demon
  • opit SD-WAN:n merkityksen SASE:ssa

Citrix on tällä hetkellä ainoa, joka täyttää kaikki Gartnerin SASE-kehyksessä esittämät vaatimukset, joten aikasi ei mene hukkaan, kun tulet mukaan tähän webinaariin!