Citrix Synergy Unplugged 2017
Aug 30 2017

DATE
Aug 30, 2017 | 8:30 AM CET

LOCATION
Oslo , Norway

HOSTED BY
Citrix

VENUE
Regus (Citrix office building)

Citrix Synergy Unplugged 2017

Bli med på et seminar for å lære om hvordan Citrix kan hjelpe dere bygge fremtidens arbedsflater. Vi deler vår visjon, spennende innsikt, og presenterer produktnyheter fra vår globale brukerkonferanse Synergy. Summen gir dere bedre forutsetninger for å lykkes med å skape fremtidens arbeidsmiljø, der fordelene er:

  • Effektivitet og fleksibilitet: Bygg de mest moderne datasenterløsningene der nye og gamle applikasjoner driftes effektivt og leveres som smarte tjenester. Alt med de mest avanserte metodene for administrasjon og forvaltning.
  • Økt produktivitet: Lær om hvordan IT øker produktiviteten blant ansatte og gir mer effektiv samhandling med programvare levert sikkert til alle enheter uansett tid og sted.
  • Sikkerhet og samsvar med regler og retningslinjer: Mindre risiko og bedre beskyttelse ovenfor stadig flere og mer komplekse elektroniske trusler. Dette med kraftige og funksjonsrike sikkerhetsverktøy som gir bedre oversikt. IT-avdelingen kan tilby sikre tjenester, fjerne problemer før de oppstår, få enklere revisjoner, og levere bedre tjenester til kollegene.
  • Smarte nettverk: Nettskyen gir helt nye muligheter, og nettverket er nøkkelen til sikre applikasjonsleveranser. Vi er nå i ferd med redefinere Application Delivery Controlleren, og deler råd om SDN, DevOps, kontainere, neste generasjons SD-WAN, smarte nettverk for apper, og alle funksjoner for å fornye og forbedre datasenteret.

Bli med på Synergy Unplugged for lære om nye fordeler og muligheter for din virksomhet. Meld deg på, det er begrenset med plass.

Som partner er du velkommen til å delta sammen med din kunde.