Citrix Synergy Unplugged 2017
Aug 31 2017

DATE
Aug 31, 2017 | 8:30 AM CET

LOCATION
Aarhus , Denmark

HOSTED BY
Citrix

VENUE
Koldkærgård Hotel & Konferencecenter Agro Food Park

Citrix Synergy Unplugged 2017

Du er inviteret til at komme og høre, hvordan Citrix kan hjælpe dig med at tage det næste skridt hen mod at bygge fremtidens workspace.

Vi vil dele vision, viden og produktannonceringer fra Synergy ’17 med dig, så du får klarhed over, hvordan fremtidens workspace kan løse dine udfordringer inden for:

  • IT-effektivitet og -fleksibilitet: Lær hvordan du bygger bro mellem legacy applikationer og -infrastruktur og ny teknologi, i takt med at Citrix moderniserer datacentret med et skift til service delivery og samlet management af multi-cloud miljøer.
  • Medarbejderproduktivitet: Se hvordan IT kan skabe medarbejderengagement og facilitere højt ydende virtuelle teams ved at levere applikationer og data sikkert på tværs af lokationer og devices.
  • Sikkerhed og Compliance: Reducer risikoen ved et komplekst trusselslandskab, som hele tiden udvikler sig, med kraftfuld sikkerhedskontrol og omfattende systemsynlighed, som gør det muligt for IT at levere sikker adgang, at respondere proaktivt på sikkerheds-issues, at forenkle revision og samtidig sikre kontinuitet og produktivitet for medarbejderne.
  • Netværk: Skyen åbner nye muligheder og netværket er nøglen til sikker levering af applikations-services. Vi redefinerer Application Delivery Controller. Lær mere om SDN, DevOps og containerization, next-gen SD-WAN, app fluent arkitekturer samt orkestrering og analyse, som moderniserer dit datacenter.

Tilmelde dig i dag. Der er et begrænset antal pladser.

Som partner er du mere end velkommen sammen med en kunde.