Active Sportswear International A/S

Active Sportswear International A/S designer, producerer og sælger sports- og udendørstøj og er desuden agenter for et par af verdens førende sportsbrands. Virksomheden ligger forrest i feltet i Danmark inden for sit område og er godt i gang med at erobre resten af verden. Fælles for virksomhedens produkter er høj kvalitet og godt håndværk med fokus på pasform, funktionalitet og gennemført design.

Udfordringen: Dårlig kommunikation mellem Kina og Danmark

Active Sportswear har outsourcet produktion af tøj og sko til Kina, og har etableret egen afdeling i Kina. Men bredbåndsforbindelsen mellem Kina og Danmark var dårlig og ustabil.

Det var et problem for os, fordi vores 35 kinesiske medarbejdere skulle arbejde på vores Navision-løsning på en server placeret i Danmark. Men forbindelsen var så dårlig og langsom, at dette i praksis var umuligt
- Lasse Lundahl Due

IT-chef

Active Sportswear

Active Sportswear ønskede ikke at løse problemet ved at opbygge en infrastruktur i Kina, dels fordi det ville være dyrt, og dels fordi det ville være utrygt at flytte kritiske data til Kina.

Løsning: Citrix CloudBridge

Derfor kontaktede Lasse Lundahl Due virksomheden Bone Consult, som er specialister i it-infrastruktur og ERP-systemer. Her kendte man til Citrix CloudBridge som et værktøj til cloud-enabling, optimering af båndbredde-udnyttelse og til at forbindelse og acceleration af applikationer. Med hjælp fra Bone Consult og ved hjælp af boxe udlånt af Citrix lavede Active Sportswear en test af CloudBridge.

”Ved årsskiftet 2014/2015 tog jeg til Kina sammen med en kollega for at implementere CloudBridge, hvilket var en let proces, fordi CloudBridge-boxen var konfigureret hjemmefra, så det bare var plug-and-play,” fortæller Lasse Lundahl Due. 

Hermed kunne Active Sportswear via CloudBridge teste effekten af at prioritere Navision-transaktioner over al anden trafik.

Fordele: Hurtig trafik, god brugeroplevelse

Testen talte et meget tydeligt sprog, og CloudBridge-løsningen blev hurtigt gjort permanent.

”Vi var imponerede over CloudBridge’s evne til at prioritere trafik og komprimere datapakker, så vi var ikke i tvivl om, at vi ville indføre CloudBridge.”

”Samtidig med implementeringen af CloudBridge som permanet løsning fik vi af China Telecom tilbud på at få internationale linjer. Kombineret fungerer disse to faktorer fantastisk. Før var det sådan, at de kinesiske medarbejdere skulle sidde og vente længe, efter at de fx havde trykket ’retur’. Nu har de fået en virkelig god brugeroplevelse – det virker som om de sidder i Danmark og arbejder på vores Navision-løsning frem for mange tusind kilometer væk,” forklarer Lasse Lundahl Due.

Hermed fungerer Navision-setup’et perfekt, og brugeroplevelsen er i top.

”Med de internationale linjer, har vi fået forbindelser, der kan bære vores normale drift. Hertil kommer den prioritering af trafik, som CloudBridge sørger for. Så totalt set har vi virkelig fået en løsning, der giver fuld smæk på trafikken.”

Dette er vigtigt, fordi datatrafik, der fungerer, er en bærende forudsætning for vores Kina-strategi. Nu kan vi for alvor høste fordele af den
- Lasse Lundahl Due

IT-chef

Active Sportswear International A/S

About Citrix

Citrix (NASDAQ:CTXS) is leading the transition to software-defining the workplace, uniting virtualization, mobility management, networking and SaaS solutions to enable new ways for businesses and people to work better. Citrix solutions power business mobility through secure, mobile workspaces that provide people with instant access to apps, desktops, data and communications on any device, over any network and cloudWith annual revenue in 2014 of $3.14 billion, Citrix solutions are in use at more than 330,000 organizations and by over 100 million users globally. Learn more at www.citrix.dk.

© 2015 Citrix Systems, Inc.  All rights reserved.  Citrix, XenMobile, Citrix ShareFile, ShareFile, Worx, WorxMail, WorxWeb, WorxEdit, WorxDesktop, WorxNotes and Citrix Workspace Suite are trademarks of Citrix Systems, Inc. and/or one or more of its subsidiaries, and may be registered in the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries. All other trademarks and registered trademarks are property of their respective owners.

Ved årsskiftet 2014/2015 tog jeg til Kina sammen med en kollega for at implementere CloudBridge, hvilket var en let proces, fordi CloudBridge-boxen var konfigureret hjemmefra, så det bare var plug-and-play
- Lasse Lundahl Due

IT-chef

Active Sportswear International A/S

Branche:

Design, produktion og salg af sportstøj

Fordele:

  • Hurtig kommunikation over store afstande
  • Prioritering af datatrafik
  • Komprimering af datapakker
  • God brugeroplevelse
  • Udbytte af outsourcing-strategi
  • Sikring af data

Citrix produkter: