Webinar Event Hur säkerställer man en bra applikationsleverans i en Hybrid Multi Cloud miljö? Citrix ADC och pooled capacity licensiering - vägen till framgång!
Nov 8 2019
Event Details

Nov 8, 2019

Idag använder företag fler och fler applikationer från olika moln- och Saas-tjänster. Samtidigt kommer många ha kvar delar av sin applikationsleverans on-prem för en lång tid framöver. Hur gör man då för att säkerställa en så bra applikationsleverans och användarupplevelse som möjligt i en hybrid multi-moln miljö? Detta och mycket till kommer vi prata om på detta webinar. Vi kommer ta upp frågeställningar såsom:

  • Hur säkerställs användarupplevelsen och leverans av applikationer i en blandad miljö?
  • Hur gör man för att garantera säkerheten?
  • Hur kan man undvika cloud lock in?
  • Hur kan man få ett verktyg för managering, analys och insikt till alla dessa applikationer?
  • Hur kan man få en dynamisk licensform som är anpassad för den här flexibla världen där workloads flyttar runt hela tiden?

Det korta svaret är Citrix ADC (före detta Citrix NetScaler), Citrix ADM och pooled capacity licensiering. Under detta webinar kommer vi svara på hur vi kan hjälpa med att lösa ovan utmaningar.

Detta webinar riktar sig mot dig som är intresserad av hur Citrix Hybrid Multi Cloud fungerar utifrån ett affärsperspektiv och inkluderar ej djupare teknisk information.

Talare: Fredrik Wållgren, Senior Networking Sales Specialist, Citrix Språk: Svenska