Webinar Event Etäopiskelun mahdollistaminen – Citrix
Jan 26 2021
Event Details

Jan 26, 2021
1:00 PM EET (CET +1)

Kulunut vuosi on ollut erittäin haasteellinen organisaatioille, etätyön määrän kasvu on ollut huima. Opetustoimialalle, niin kunnallista kuin korkeakoulu/yliopisto ajatellen, ohjeistukset siirtyä nopeasti etäopiskeluun ovat asettaneet uusia haasteita työntekemisen joustavuudelle ja dynamiikalle. Olemme joutuneet sopeuttamaan toimintaamme ja muuttamaan tapojamme toimia, jotta voimme mahdollistaa organisaation kyvyn jatkaa perustoimintojaan. Tilanne on muuttunut radikaalisti ja organisaatioiden on vahvistettava kykyä tarjota tehokkaat ja turvalliset etätyöratkaisut eri palvelujen käyttäjille - tietoturvallisesti hyvällä loppukäyttäjäkokemuksella mahdollisimman kustannustehokkaasti. Nykyinen toimintaympäristö ja muuttuvat tilanteet vaativat kykyä sopeuttaa toimintoja nopeasti niin ylös kuin alaspäin.

Uskallamme väittää, että ”Uusi normaali”, millaiseksi tahansa se lopulta muotoutuukaan, tulee edellyttämään enemmän joustavuutta, laiteriippumattomuutta ja dynaamisempaa fyysisten opetustilojen käytön optimointia.

Tule kuulemaan Citrixin ja Microsoftin yhteiseen webinaariin millaisin nykyaikaisin pilvipalveluratkaisuin voimme yhdessä mahdollistaa joustavan, tietoturvallisen, hyvän loppukäyttäjäkokemuksen - turvaten organisaation toiminnan jatkuvuuden kasvavassa etätyöskentelyn paineessa. Kerromme myös miten olemme tämän vuoden aikana mahdollistaneet asiakkaillemme nopean siirtymisen etätyöskentelyyn.