Webinar Event Er staan nog heel wat boeiende events op de planning, door Citrix georganiseerd, of met Citrix als deelnemende partner.
Event Details

Nov 18 - Dec 21, 2021

Evenementen

Dinsdag, 15 februari 2022
Studio 21 Hilversum

CIODAY

Deze CIODAY wordt de 17e editie! Dit jaarlijks evenement is de plaats om te netwerken met meer dan 700 CIO's, IT VP's en/of IT-directeuren.

Kom jij in aanmerking voor dit event?

Dinsdag, 17 februari 2022
Online roundtable - Rijksoverheid

Digital Round Table - Zorgeloos en schaalbaar hybride werken; hoe maak je dat mogelijk?

Hybride werken neemt enorm toe, en veel organisaties hebben een IT-infrastructuur die moeilijk flexibel op te schalen is. Welke uitdagingen zijn er? Hoe zorg je ervoor dat je interne en externe medewerkers tegelijkertijd kunnen werken zonder bestaande werkprocessen te verstoren?

Medewerkers zijn gewend om altijd en overal op eigen devices te werken. Wat kan uw organisatie doen om een veilige, productieve en aantrekkelijke werkplek te faciliteren? Wat zijn de financiële voordelen van een efficiënte hybride werkomgeving? En draagt het bij aan de duurzaamheid van jouw organisatie? Registreer voor deze roundtable georganiseerd door Citrix en Microsoft.

Donderdag, 17 maart 2022
Den Haag

Cloud Congres

Het Cloud Congres is bedoeld voor beslissers en beïnvloeders in gebruikersorganisaties die (mede) beslissen over het gebruik en de toepassingen van de cloud binnen hun organisatie.

Thursday, March 24th 2022
Belgium

600 minutes Cyber Security

Join the upcoming 600Minutes Cyber Security event to face the spectrum of cyber responsibilities together. Delve into the strategic opportunities of collaboration and converge with fellow peers on the fickle balance between the ethical and the technical when discussing employee awareness. Explore and engage the high-level network whilst meeting with others who may hold the solution to prevent tomorrow's hack.

Woensdag, 13 april 2022
‘s Hertogenbosch

Security Leadership – Het strategisch security event

Security Leadership is hét strategisch security event speciaal voor security managers en directie. Het event toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van IT-security en helpt u uw security strategie op orde te krijgen en aan te scherpen. Dit jaar is het thema: Voorsprong door organisatorische intelligentie. Registreer nu.

Woensdag, 18 mei 2022
Nederland

600 Minutes Public IT

Digitalisering van de publieke sector is een must! Door de snelle digitale transformatie in onze publieke sector worden organisaties geconfronteerd met revolutionaire digitale trends. Registreer nu voor het 600 Minutes Public IT event en grijp deze kans om inzichtelijke gesprekken te voeren en te netwerken met top-level beleidsmakers uit de publieke sector in Nederland.

Woensdag, 1 juni 2022
Rotterdam

The Future IT Workspace 2022

De situatie dat hybride werken het nieuwe normaal wordt lijkt evident, maar hoe kun je dit het beste vormgeven? Voldoen de keuzes die in de snelheid van de omschakeling gemaakt zijn bijvoorbeeld nog, of zullen er aanpassingen gedaan moeten worden om door te gaan?

Registreer nu voor en inspirerend congres, ingericht op strategisch, operationeel en tactisch niveau en ontmoet elkaar zowel fysiek als online.

Woensdag, 8 juni 2022
Den Haag

Cloud Strategies

Blijf de curve voor, leer best practices van uw peers en versterk uzelf met diepgaande expertise tijdens onze komende Cloud Strategies. Naast het verzamelen van Cloud leiders, zullen er ook andere IT-eindverantwoordelijken aanwezig zijn op Tech en Digital. Samen zullen de laatste trends, ontwikkelingen en strategische initiatieven binnen cloud security, governance en innovatie worden besproken.

Bekijk ook de boeiende webinars of interviews die opgenomen werden tijdens events de afgelopen periode. Deze recorded sessies zijn steeds met experten van Citrix en / of partners over specifieke thema’s rond modernisering van IT, veilig werken op verschillende locaties, hogere productiviteit, en dit voor verschillende sectoren en doelgroepen.