Webinar Event Tervetuloa Citrixin kesäleffaan

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan uusimmista Citrixin tietoturvaratkaisuista elokuvatilaisuuteemme keskiviikkona 2.6.2021. Jaamme 200 Finnkinon leffa- ja herkkulippua nopeimmille ilmoittautujille, jotka osallistuvat virtuaaliseen tilaisuuteemme. Elokuvasuosituksemme on Marvel Studiosin vakoojatrilleri Black Widow, mutta lipun voi myös käyttää vapaavalintaisesti mihin tahansa elokuvaan.

Jun 2 2021
Event Details

Jun 2, 2021
9:00 AM EET

Maailma on jatkuvassa muutoksessa ja tapamme käyttää uusia teknologioita muuttuu yhä nopeammin. Muuttuneiden työtapojen myötä käyttämämme applikaatiot eivät olekaan enää siellä missä ne olivat aikaisemmin, jonka vuoksi meihin kohdistuu yhä kehittyneempiä ja taitavampia tietoturvauhkia kuin ennen. Samaan aikaan käyttäjäkokemuksen odotetaan olevan yhä parempi, paikasta, laitteesta ja sovelluksesta riippumatta.

Nämä muutokset vaativat IT:tä löytämään uusia tapoja toimittaa huippu tietoturvaa hyvästä käyttäjäkokemuksesta tinkimättä ja kumota myytti: ”Vahva tietoturva tarkoittaa huonoa käyttäjäkokemusta ja hyvä käyttäjäkokemus heikkoa tietoturvaa”. Tätä kannattaa lähteä selvittämään Gartnerin määrittelemän Secure Access Service Edgen (SASE) avulla, josta myös me tulemme tilaisuudessa puhumaan.

Ohjelmassa:

  • Mitkä ovat tulevaisuuden tietoturvahaasteita ja kuinka varautua niihin?
  • Mikä on SASE ja miksi se on kiinnostava?
  • Mitkä komponentit ovat osa Gartnerin määrittelemää SASE-arkkitehtuuria ja miltä Citrixin ratkaisu
  • Mikä on Citrixin Secure Internet Access -ratkaisun (SIA) rooli SASE-arkkitehtuurissa?
  • Demo: Joustava tietoturva Citrix SD-WAN:in avulla
  • Demo: Miten SIA toimii käytännössä?

Tilaisuuden loppuun on varattu aikaa esityksen aikana nousseiden kysymysten läpikäymiseen. Tervetuloa kuuntelemaan, kuinka teidän organisaationne voi työskennellä turvallisesti Citrixin ratkaisujen avulla!

P.S. Muistathan laittaa ilmoittautumiseen sähköpostiosoitteeksesi sen, johon haluat leffalipun toimitettavan!