Webinar Event SASE – slik bygger du sikkerhet og nettverk på Citrix-måten

Delta på vårt webinar og lær hvordan du sikrer alle applikasjoner og forbedrer brukeropplevelsen med SIA og SD-WAN i en SASE-arkitektur.

May 11 2021
Event Details

May 11, 2021
9:00 AM CET

SASE (Secure Access Service Edge) er et av de siste «buzzwordene» innenfor IT. Men hva er det egentlig, og hvorfor er det interessant for deg? Kort fortalt handler SASE om å bygge sikkerhet og nettverksløsninger på en ny måte. Dette for å løse en enkel, enhetlig, sikker og pålitelig tilgang til applikasjoner, uansett hvor du er eller hvilken enhet som brukes.

Det skal ikke ha noe å si om brukeren jobber på kontoret, hjemme eller på hytta. Ikke engang om applikasjonen som brukes er på on prem, SaaS eller i skyen. Bedriftens ansatte forventer en god brukeropplevelse og enkel tilgang til applikasjoner, informasjon og data. Samtidig er det kritisk å ivareta sikkerheten.

I dette nettseminaret vil vi diskutere hvorfor en tradisjonell «hub-and-spoke»-arkitektur med backhauling av trafikk til datasenteret ikke er en god måte å håndtere dagens hybride multi-cloud-miljøer på. Det bør stilles spørsmålstegn ved argumentet «vi kjører VPN og har mange tradisjonelle brannmurer som sikrer trafikken vår». Det finnes mye bedre måter å løse sikkerhet på i dag.

Webinaret vil gi deg en innsikt i:

  • Oversikt over Secure Access Service Edge (SASE)
  • Hvilke komponenter er inkludert i en komplett SASE-arkitektur og hvordan ser Citrix-løsningen ut
  • Hva er Citrix Secure Internet Access (SIA)
  • Hvorfor SD-WAN er viktig for en SASE-løsning

Citrix er den eneste produsenten som oppfyller alle kravene Gartner har utviklet i deres SASE-rammeverk, så vi lover at dette webinaret er verdt tiden din!

Taler
Henrik Myrdal, App Delivery and Security Sales Specialist -Cloud Networking at Citrix
Snorre Hansen, Networking Evangelist at Citrix