Webinar Event Fast Track ut i molnet med Citrix och Atea
Apr 23 2020
Event Details

Apr 23, 2020
2:00 PM CET

Idag är behovet av distansarbetsplatser större än någonsin. Inte bara att få tillgång till sina applikationer, filer eller PC-skrivbord någon annanstans än på kontoret. Det skall även ske med en användarupplevelse som är samma oavsett vilken enhet du använder eller var någonstans du kopplar upp dig.

I en modern digital arbetsplats levereras Windows-, Linux, SaaS, webbapplikationer och kompletta PC-skrivbord från olika platser, alltifrån on-prem till lokala, offentliga eller hybrida molntjänster. Organisationer förväntas leverera en helhet på ett säkert, miljömedvetet och kostnadseffektivt sätt, som samtidigt är flexibelt för användaren.

Under webinariet kommer Citrix och Atea belysa fördelarna med Citrix Cloud Services. Tjänsten som möter dagens krav på en modern it-arbetsplats. Vi berättar hur Atea Cloud Track hjälper till att nå dit och vilka möjligheter och flexibilitet programmet ger vid val av lokal datahall, moln eller en mix av båda.

Varmt välkommen till ett inspirerande webinar med fokus på att öka er effektivitet, få fler produktiva användare och samtidigt skära på kostnaderna.