Webinar Event Er staan nog heel wat boeiende events op de planning, door Citrix georganiseerd, of met Citrix als deelnemende partner.
Event Details

Nov 18 - Dec 21, 2021
11:00 AM CET

Evenementen

Verschillende data

Round Table Kalender

We hebben een aantal ronde tafelsessies ingepland, online en fysiek, als Citrix of met één van onze gewaardeerde partners, met als doel kennis te delen rond een specifiek thema met vakgenoten in jouw branche.

Vrijdag, 26 november ’21
Online event

Cyber Security

Cybersecurity is een verantwoordelijkheid van ons allemaal en het is zo sterk als de zwakste schakel. Binnen het thema besteden we aandacht aan de verantwoordelijkheid bij diverse stakeholders en wat daar nóg beter kan.

Donderdag, 17 maart ’22
Den Haag

Cloud Congres

Het Cloud Congres is bedoeld voor beslissers en beïnvloeders in gebruikersorganisaties die (mede) beslissen over het gebruik en de toepassingen van de cloud binnen hun organisatie.

Bekijk ook de boeiende webinars of interviews die opgenomen werden tijdens events de afgelopen periode. Deze recorded sessies zijn steeds met experten van Citrix en / of partners over specifieke thema’s rond modernisering van IT, veilig werken op verschillende locaties, hogere productiviteit, en dit voor verschillende sectoren en doelgroepen.