Sæt fart på succesen med Customer Success Services-programmer (CSS-programmer)

Der er løsningstilbud til både lokalt, cloud og hybrid

Din succes handler ikke bare om at holde systemerne i gang – det handler om at maksimere værdien af din investering og opnå dine forretningsmål. Vores CSS-programmer kombinerer døgnsupport, ekspertvejledning og uforlignelig træning, alt sammen med ét mål i tankerne: Din succes.

• Prisvindende teknisk support og vedligeholdelse: Teknisk døgnsupport med hurtig respons og døgnadgang til ekspertise samt produktopdateringer og -opgraderinger.

• Ekspertvejledning: Adgang til Citrix-eksperter i realtid og bedste praksis for planlægningen af installation, opgradering og migration.

• Fleksibel træning: Nem adgang til træning, så du og din organisation fortsat kan opbygge og udvikle færdigheder.

• Proaktiv overvågning: Forebyg problemer ved hjælp af eksklusive værktøjer, analyse, indsigt om ibrugtagelse, cloudtjenester eller endda turnkey-administrering af dit miljø.

Tre supportniveauer, der passer til dine behov:

Vores baseline. Døgnsupport, de hurtigste responstider i branchen, softwareopdateringer og -opgraderinger, ekspertvejledning, proaktive overvågningsværktøjer og  online træning.

Alle fordelene ved Select samt proaktiv support fra et team ledet af din tekniske kontaktperson, som i samarbejde med dig vil lære dit miljø og dine mål at kende, samt afstemme en succesplan. Få prioritetsadgang til hurtigere respons, løsninger og kritisk situationsstyring i alvorlige situationer.

Vores højeste supportniveau omfatter alle fordelene ved Select og Priority samt forebyggende vedligeholdelse med tilpassede add-on-pakker, der opfylder dine specifikke behov. Få vores hurtigste respons- og genskabelsesmål med en tildelt ledende sponsor til eskaleringer.

Sammenlign programfunktioner og -fordele

Funktion

Select

Priority

Priority Plus:

Adgang til softwareopdateringer og -opgraderinger, så snart de er tilgængelige
Adgang til langsigtet serviceudgivelse for Citrix Virtual Apps and Desktops for organisationer, der foretrækker at beholde den samme basisversion i længere tid. Få mere at vide
Ubegrænset support over telefonen, internettet og livechat samt et ubegrænset antal tekniske kontakter til at åbne og administrere sager
Klassens bedste respons-servicemål for kategori 1-hændelser* <30 minutter <15 minutter <10 minutter

Hurtigste genskabelses-engagement i kategori 1-hændelser*

Ikke-platform   <6 timer <4 timer
     Cloudplatformens oppetid tilgængelig alle 30 dage
     kalenderperiode
  99,5 % 99,5 %
Understøttelsespakke for hurtig identifikation og håndtering af mindre problemer med en selvopdaterende pakke med diagnostiske nøgleværktøjer. Få mere at vide
Citrix App Layering til forenkling af app- og OS-styring. Få mere at vide
Mulighed for at købe udvidet support til End of Life-produkter.** Få mere at vide
Prioritetskø med direkte adgang til supportingeniører til prioriterede kunder for hurtigere problemløsning   Prioritet Højeste prioritet
Kritisk situationsledelse som ejer og håndterer afhjælpning af kategori 1-hændelser
Planlagt support til begivenheder for hjælp med implementeringer, migrationer og opdateringer   40 timer
80 timer

Funktion

Select

Priority

Priority Plus:

Root cause-analyse i tilfælde af en kritisk situation for at forhindre, at samme problemer gentager sig
Proaktiv Call Home-funktionalitet med planlagte sundhedstjek for at vurdere dit miljøs tilstand. Få mere at vide
Styring af arbejdsrummets miljø til levering af den bedst mulige ydeevne, desktop-logon og applikationsresponstider for Citrix Virtual Apps and Desktops-implementeringer. Få mere at vide
Support- og driftsgennemgang for at minimere risici og nedetid gennem proaktive indsigter

Funktion

Select

Priority

Priority Plus:

Select eLearning-abonnement, der dækker arkitektur, installation og indledende konfiguration af Citrix-produkter til opbygning af færdigheder og den nyeste træning, så du kan holde dig opdateret. Få mere at vide
Citrix TechEdge, et endagsarrangement for træning i topklasse hostet af førende Citrixsupportingeniører. Få mere at vide

Funktion

Select

Priority

Priority Plus:

Installations- og konfigurationshjælp, der giver generel vejledning og hjælp til problemer der kan opstå under produktinstallationer, opgraderinger eller konfigurationer
Teknisk kontaktperson, som forstår dine miljø-, forretnings- og teknologimål for at sikre optimering af dine Citrix-løsninger
Priority Customer Success Manager*
Få en bedre kundeoplevelse med din Priority Customer Success Manager. Din Priority Customer Success Manager er din dedikerede cloudforvandlingsekspert, der arbejder sammen med dit Priority Support Team om en samlet succesplan, der opfylder dine forretningsmål.

*Kvalifikationskriterierne gælder for Priority Plus Customer Success Manageren skal være en Prioritet for cloudkunder med en årlig kontraktsum på mindst 1 mio USD eller Priority Plus for cloudkunder.

Succesplanlægning til at hjælpe dig med at nå de ønskede resultater med din Citrix-løsning
Skræddersyede add-on-pakker tilpasset til dine forretningsmål, med et håndplukket team af Citrix-eksperter, der er fokuseret på din succes
Sponsor på ledelses-niveau, der fungerer som din talsmand og sikrer, at dine krav og problemer håndteres med det samme

Ansvarsfraskrivelser
* De bedste og hurtigste responstider er baseret på konkurrencedygtige tilbud inden for samme branche og prisniveau. Support 24/7/365 – Citrix behandler kun support 24/7/365 for problemer af klasse 1. CSS Priority-kunder modtager support 24/7/365 for problemer af kategori 1 og 2-hændelser. Hjælp til kategori 2-hændelser (forringelse af service) og alle andre problemer er tilgængelig inden for lokale åbningstider, mandag-fredag ekskl. lokale helligdage. Amerika – 8.00 til 21.00, EMEA – 8.00 til 18.00, APAC – 8.00 til 17.30, Japan – 8.00 til 17.30

** Se Udvidet support for support til End of Life-produkter. En separat kontrakt er påkrævet. Visse produkter er ikke berettigede.

Programbetingelser:
Gennemse vejledningen Globale supporttjenester for at få et komplet overblik over vores Citrix-supporttjenester, -fordele og -retningslinjer. Du accepterer igennem dit køb af Citrix Support-tjenester, og i det omfang det er tilladt efter gældende lovgivning, at Citrix kontrollerer licensoverensstemmelse i henhold til licensoverensstemmelsesbetingelserne forklaret på: https://www.citrix.com/about/legal/product-license-compliance.html

For at kunne modtage CSS-fordele skal kunder have aktivt CSS for 100 % af deres licenser inden for en produktkategori og under et enkelt ORG-id. Dette er kendt som "All-in-reglen".

Delvis CSS-dækning inden for en produktkategori er ikke tilladt. Hvis en kunde har licenser, der ikke længere er i brug, har denne kunde mulighed for at ophæve sådanne licenser permanent for at udelukke dem fra licenspuljen, for hvilken CSS er indkøbt. Licensoverførsler til nye eller eksisterende ORG-id'er med det formål at undgå All-in-reglen er ikke tilladt. Kunden må ikke forlænge CSS-fordelene for en licens, der ikke har en aktiv CSS-aftale. Overholdelse vil blive overvåget, og uden at afstå fra andre retsmidler forbeholder Citrix sig retten til at afbryde CSS-fordelsrettigheder og fakturere en kunde for eventuelle CSS-gebyrer i tilfælde af manglende overholdelse.

Kunder kan købe CSS i (1)-årsintervaller op til maksimalt fem (5) år. CSS er tilgængelig under et produkts mainstreamsupport samt udvidede supportperioder. Når en produktversion når datoen for End of Life, er sikkerhedsrelaterede hotfixes, teknisk support og produktdownloads ikke længere tilgængelige.

CSS-prisfastsættelsen er afhængig af aftalestatus, produktudgave, licensprogramrabatter og aftalens udløbsdato. Fornyelser, der foretages for sent, medfører ekstragebyrer og resulterer i bortfaldet vedligeholdelse og support. Disse ekstragebyrer er baseret på følgende: Genikrafttrædelse – hvis en aftale er udløbet. Prissætning er en procentdel af produktets SRP plus et forudberegnet beløb for den udløbne periode samt et gebyr for forsinkelse.

På tidspunktet for opgradering til Priority skal alle softwarelicenser opgraderes (dvs. kunden må ikke have en blanding af Select- og Priority-tjenester tilknyttet sine softwarelicenser)*

* Der gælder regler om overholdelse af serviceniveau. Ifølge reglerne om overholdelse af serviceniveau skal kunden opretholde samme CSS-serviceniveau på tværs af alle softwareproduktlinjer (cloud-abonnementer, lokale/endeløse og årlige softwarelicenser). I tilfælde af at serviceniveauet ikke overholdes, vil kundens support være det laveste af deres aktive serviceniveauer. Kunder vil blive underrettet om manglende overholdelse. Der vil ikke være mulighed for refusion.

Næste trin