Fortrolighedspolitik for Citrix.dk

Sidst opdateret: 1. januar 2020

Citrix Systems, Inc. og dets datterselskaber ("Citrix") tager hensyn til dine bekymringer om beskyttelse af personoplysninger. Når "Citrix", "vi", "os" og "vores" bruges i denne privatlivspolitik, refereres der til Citrix-enheden, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, hvilket generelt er Citrix-enheden, der indsamler dine personoplysninger.

Denne privatlivspolitik beskriver de typer personoplysninger, vi indsamler, hvordan vi bruger disse personoplysninger, hvem vi deler dem med, samt hvordan du kan udøve dine rettigheder angående behandlingen af pågældende oplysninger. Privatlivspolitikken beskriver også de foranstaltninger, som vi tager for at beskytte de personoplysninger, vi indsamler, samt hvordan du kan kontakte os om vores privatlivspraksis.

Denne privatlivspolitik gælder for de personoplysninger, vi indsamler gennem Citrix ejendomme, herunder hjemmesider, produkter, tjenester, computer- eller mobilapplikationer samt andre værktøjer, der tilbydes af Citrix, og som refererer til denne privatlivspolitik ("Onlinekanaler"); offline-indsamling, herunder Citrix' begivenheder, undersøgelser, spørgeskemaer, kunde-/brugerundersøgelser og -evalueringer ("Offlinekanaler"); samt tredjepartskilder, herunder forretningspartnere, reklamenetværk og leverandører (samlet, "Tilbuddene"). Denne privatlivspolitik gælder ikke de oplysninger, en person stiller til rådighed for Citrix i forbindelse med rekrutteringsprocessen adresseret i CitrixBekendtgørelse om ansættelsespolitik.

I forbindelse med leveringen af support-, cloud- og andre tjenester, behandler Citrix visse oplysninger, der opbevares i miljøer, som Citrix har adgang til at udføre cloud-, konsulent- eller supporttjenester ("Kundeindhold") på vegne af og under ledelse af dets kunder og samarbejdspartnere, samt logningsdata (f.eks. vedrørende adgangs- og autentificeringsanmodninger), som vi indsamler til analyse- og sikkerhedsformål på tværs af vores tjenester. Vores brug af sådant Kundeindhold og sådanne logningsdata er underlagt vilkårene i vores kundeaftaler og bestemmes ikke af denne privatlivspolitik. I modsætning hertil er oplysningerne, vi indsamler gennem vores kunders og partneres brug af vores hjemmesider (såsom navne, adresser, betalingsinformationer og medarbejderes kontaktoplysninger) og gennem vores offline-interaktioner med kunder og partnere, underlagt vilkårene i denne privatlivspolitik.

Onlinekanaler kan levere links til andre tredjepartswebsteder og -funktioner. Nogle af disse tredjepartswebsteder kan være co-branded med et Citrix -logo, selvom de ikke ejes, kontrolleres, drives eller vedligeholdes af Citrix. Citrix deler ikke dine personlige oplysninger med disse websteder og er ikke ansvarlig for deres praksis for databeskyttelse. Disse websteder er underlagt deres respektive privatlivspolitikker. I visse tilfælde kan vi udbyde Tilbuddene sammen med andre virksomheder. Ved disse co-brandede tilbud, hvor en tredjepart er involveret i dine transaktioner, deler eller indsamler vi i fællesskab nogle gange kundeoplysninger, der relaterer sig til transaktioner med den pågældende tredjepart.

Klik på et af nedenstående links for at hoppe til det noterede afsnit:

Personoplysninger vi indsamler

Oplysningerne, vi indsamler, varierer alt efter hvilke Tilbud, du benytter. Vi indsamler personoplysninger gennem din interaktion med Tilbuddene, såsom når du:

  • laver en konto gennem en Online-kanal;
  • registrer dig, eller ansøg om et Citrix Partner- eller Referral-program;
  • tilmelder dig et onlineprogram, -arrangement, -seminar, en onlinereklamekampagne eller onlinekonkurrencer;
  • anmoder om produkter (herunder produktevalueringer, prøver, teknologisk forhåndsvisning og beta-downloads), tjenester eller informationer;
  • deltager i Citrix' arrangementer, undersøgelser, spørgeskemaer og evalueringer eller
  • korresponderer med eller anmoder om informationer fra os.

De typer personoplysninger, vi indsamler, omfatter:

  • kontaktoplysninger (såsom navn, e-mailadresse, telefonnummer, post- eller anden fysisk adresse) om dig eller om andre (f.eks. hovedpersoner i din virksomhed eller faktureringskontakter);
  • oplysninger, der blev brugt til at lave din online-konto (såsom brugernavn og adgangskode);
  • virksomhedsprofil og praksisoplysninger, der bruges til at evaluere dig som partner;
  • fotografier;
  • fakturerings- og finansielle oplysninger (såsom navn, faktureringsadresse, betalingskortoplysninger og bankkontooplysninger og købshistorie);
  • IP-adresse og lokationsdata (såsom data, der udledes fra din IP-adresse, dit land og postnummer);
  • den præcise geolokalisering af din mobile enhed;
  • clickstream-data og andre oplysninger om dine onlineaktiviteter (såsom oplysninger om dit udstyr, dine browserhandlinger og brugsmønstre), inklusive på tværs af Onlinekanalerne og tredjepartswebstederne, som vi indsamler gennem brugen af cookies, web-beacons og lignende teknologier (se vores beskrivelse af Cookies og lignende teknologier nedenfor);
  • personoplysninger, der er indeholdt i fora, blogs og vidnesbyrd, som du leverer, eller som vi indsamler fra offentligt tilgængelige kilder (såsom sociale mediekanaler);
  • oplysninger, der relaterer til deltagelse i uddannelse i lokaler eller online, herunder hvilke programmer, der blev fuldført, og hvilke certificeringer der blev opnået;
  • oplysninger, der er nødvendige for at levere support eller andre betalte konsulentydelser (såsom kontaktoplysninger, chat-tjenester, support-oplysninger og begivenhedshistorik);
  • personoplysninger, der er en del af indhold, du indsender til os (såsom gennem vores "Kontakt"-funktion eller andre meddelelsessystemer integreret i produkter eller tjenester); og
  • andre personoplysninger, vi indsamler gennem vores Tilbud.

Bemærk, at det er frivilligt fra din side, at give os personoplysninger. Hvis du vælger ikke at give os visse oplysninger, er det muligt, at vi ikke kan tilbyde dig visse produkter og tjenester, og at du ikke har adgang til visse af Online-kanalernes funktioner.

Sådan bruger vi personoplysninger

Vi bruger oplysningerne, vi indsamler, til at:

  • levere og administrere vores produkter og tjenester (herunder websteder og programmer, du har registreret dig til);
  • behandle og fuldføre ordrer i forbindelse med vores produkter og tjenester og holde dig informeret om din ordrestatus;
  • hjælpe dig med at fuldføre en transaktion eller ordre samt levere kundeservice;
  • fakturere dig for produkter og tjenester, du har købt;
  • levere uddannelse, support og konsulentydelser;
  • oprette og administrere din konto hos Citrix;
  • drive, evaluere og forbedre vores virksomhed (f.eks. ved at administrere, udvikle og forbedre vores produkter og tjenester; holde styr på vores kommunikations- og kundeforhold og udføre regnskabs-, revisions-, fakturerings-, afstemnings- og indsamlingsaktiviteter);
  • udføre dataanalyser (såsom forskning, trendanalyse, finansiel analyse og kundesegmentering);
  • kommunikere med dig omkring din konto og dine ordrer (herunder sende dig e-mails i forbindelse med din registrering, kontostatus, ordrebekræftelser, fornyelses- eller udløbsnotifikationer og anden vigtig information);
  • udføre reklame-, markedsførings- og salgsaktiviteter (herunder sende dig salgsfremmende materiale, generere kundeemner, handle på markedsføringsmuligheder, udføre markedsanalyse, bestemmelse og styring af effektiviteten af vores reklame- og markedsføringskampagner samt administration af vores brand);
  • kommunikere med dig omkring, og administrere din deltagelse i, begivenheder, programmer, kampagner og undersøgelser;
  • forbinde medarbejdere med administratoren af deres virksomhedskonto;
  • verificere din identitet og beskytte din konto mod uautoriseret brug eller misbrug af vores tjenester;
  • beskytte imod, identificere og forebygge svindel og anden ulovlig aktivitet, krav og andre forpligtelser;
  • overholde og håndhæve relevante industristandarder, kontraktmæssige forpligtelser og vores politikker;
  • vedligeholde og forbedre sikkerheden af vores Online-kanaler, produkter, tjenester, netværkstjenester, informationsressourcer og medarbejdere og
  • svare på dine forespørgsler.

Afhængigt af de formål, personoplysninger bruges til, og konteksten de er blevet indsamlet i, kan vi anvende et eller flere af følgende retsgrundlag:

  • gennemførelse af en kontrakt med dig eller en relevant part;
  • vores legitime erhvervsinteresser;
  • overholdelse af en juridisk forpligtelse, en retskendelse, eller udøvelse eller forsvar af retskrav; eller
  • dit samtykke til behandlingen, som du til enhver tid kan trække tilbage.

Vi kan kombinere oplysninger, der er indsamlet fra dig med andre kilder for at hjælpe os med at forbedre vores markedsførings og kommunikations nøjagtighed samt for at hjælpe os med at udvide eller skræddersy vores interaktioner med dig. Dette omfatter kombinering af personoplysninger, vi indsamler gennem Onlinekanaler, med oplysninger, vi indsamler gennem Offlinekanaler, samt andre oplysninger (såsom henvisningsprogrammer) til ovennævnte formål. Vi kan anonymisere eller aggregere personoplysninger og bruge dem til ovennævnte formål og til andre formål, i det omfang gældende lovgivning tillader det. Vi kan også bruge personoplysninger til yderligere formål, som vi angiver på indsamlingstidspunktet. Vi indhenter dit samtykke til disse yderligere formål, i det omfang gældende lovgivning kræver det.

Hvor gældende lovgivning kræver det, indhenter vi dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.

Cookies og andre teknologier

Citrix bruger cookies, web-beacons (herunder pixels og tags) og lignende teknologier i vores Online-kanaler, der automatisk indsamler visse oplysninger om dig. En "cookie" er en tekstfil, som websteder sender til en besøgendes computer eller anden internet-tilsluttet enhed for unikt at identificere den besøgendes browser eller for at opbevare oplysninger eller indstillinger i browseren. Et "web-beacon", også kendt som et pixel-tag eller en klar GIF, forbinder websteder med webservere og deres cookies og kan bruges til at sende oplysninger, der indsamles gennem cookies, tilbage til en webserver.

Vi bruger disse automatiske teknologier til at indsamle oplysninger om dit udstyr, dine browserhandlinger og brugsmønstre. Oplysninger, vi indsamler på denne måde, omfatter IP-adresser og andre identifikatorer, der er tilknyttet dine enheder; enhedstyper, der er tilsluttet vores Tilbud; enhedskarakteristika (såsom operativsystem); sprogindstillinger; henvisnings- og afslutningssider; navigationsveje; tilgangstidspunkter; browserpræferencer og -karakteristika; installerede plugins; lokale tidszoner; lokale lagringspræferencer; clickstream-data og andre oplysninger om dine online aktiviteter. Vi bruger både førsteparts-cookies (leveret direkte af vores webstedsdomæne, når du besøger vores Online-kanaler) og tredjeparts-cookies (leveret af tredjeparts-websteder, når du besøger vores Online-kanaler og visse tredjeparts-websteder, vi samarbejder med) på vores Online-kanaler. Nogle af disse cookies er sessionscookies (der automatisk slettes, når du lukker din browser), mens andre er permanente cookies (der forbliver på din computer eller anden internet-tilsluttet enhed i en tidsperiode, efter du afslutter din browsersession, medmindre du sletter dem).

De cookies. vi bruger på vores Online-kanaler, omfatter (1) essentielle og funktionelle cookies, (2) analysecookies; og (3) målrettede cookies/annonceringscookies, som beskrevet nedenfor.

Essentielle og funktionelle cookies
Vi bruger cookies på vores Online-kanaler, der er nødvendige for os for at kunne levere vores produkter og tjenester til dig. Dette omfatter essentielle cookies (såsom dem, der bruges til at autentificere dig over for vores websted og identificere dig, efter du har logget ind), funktionelle cookies (som f.eks. dem, der husker, hvad du har tilføjet til din indkøbskurv eller dine sprogindstillinger) og brugercentrerede cookies, der bruges til at øge sikkerheden af de produkter og tjenester, vi leverer til dig (som f.eks. at opdage autentificeringsmisbrug). På grund af de nødvendige funktioner af disse cookies, kan de typisk ikke deaktiveres på vores Online-tjenester.

Analysecookies
Vi bruger analysecookies til at indsamle oplysninger om, hvordan brugere navigerer og bruger vores Online-kanaler, såsom hvordan brugerne navigerer rundt på vores Online-kanaler, hvilke sider de ser, hvor lang tid de bliver på siden, og hvorvidt siden vises korrekt, og om der opstår fejl. Sådanne cookies hjælper os med at forbedre vores Online-kanalers funktion, og gør Online-kanalerne mere brugervenlige. Disse cookies leveres af tredjeparts-analyseleverandører, herunder Google Analytics og Marketo. For at få mere at vide om Google Analytics, og hvordan man kan udtræde, skal du besøge Google Analytics. For at få mere at vide om disse analysetjenester, og hvordan man kan udtræde, skal du se vores Værktøj til cookie-samtykke her.

Annonceringscookies
Annonceringscookies bruges til at kontrollere og styre reklamer. Disse cookies kan indsamle oplysninger om, hvorvidt en bruger har reageret på en reklame eller besøgt et andet websted. Sådanne cookies hjælper os med at tilbyde dig indhold og levere målrettede oplysninger, der er mere relevante for dine interesser. De hjælper os også med at måle effektiviteten af vores reklamer og kommunikationer. I EU bruger vi kun analyse- og annonceringscookies på vores websteder, når brugere har tilvalgt det, som krævet af gældende lovgivning.

Din browser kan fortælle dig, hvordan du kan blive underrettet om, hvornår du modtager visse typer cookies, eller hvordan du kan begrænse eller deaktivere visse typer cookies. Bemærk dog, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle vores Online-kanalers funktioner. For mobile enheder kan du styre hvordan din enhed og browser deler visse enhedsdata ved at justere privatlivs- og sikkerhedsindstillingerne på din mobile enhed.

Yderligere oplysninger om vores cookie-politik, og hvordan du kan administrere dine cookie-indstillinger, er tilgængelige her. I det omfang det kræves af gældende lovgivning, indhenter vi dit samtykke, før vi bruger cookies eller lignende værktøjer.

Leverandørerne af tredjepartsprogrammer, -værktøjer, -widgets og -plug-ins til vores Onlinekanaler (såsom Twitter, LinkedIn og Facebook) kan også bruge vores automatiske midler til indsamling af oplysninger om dine interaktioner med disse funktioner. Disse oplysninger indsamles direkte af leverandørerne af disse funktioner og er underlagt disse leverandørers privatlivspolitik. I det omfang, det er tilladt af gældende lovgivning, er Citrix ikke ansvarlig for disse leverandørers oplysningsforvaltning.

Interesse-baseret reklame

Når du bruger vores Onlinekanaler, indsamler både vi og visse tredjeparter (såsom vores annoncenetværk, digitale annonceringspartnere og sociale medieplatforme) oplysninger om dine onlineaktiviteter på tværs af tid og tredjeparts-websteder (såsom på websteder, der leverer vores reklamer). Vi kan bruge sådanne oplysninger til at levere annoncering om vores produkter og tjenester til dig, der er skræddersyet til dine individuelle interesser. Vi kan også indhente oplysninger til dette formål fra tredjeparts-websteder, på hvilke vores reklamer leveres. Du kan se visse reklamer på andre websteder, da vi deltager i tredjeparts-annoncenetværk. Gennem sådanne annoncenetværk kan vi målrette vores beskeder til brugere gennem demografiske, interessebaserede og kontekstuelle midler. De oplysninger, vores annoncenetværk indsamler på vores vegne, omfatter oplysninger om dine besøg på websteder, der leverer Citrix-reklamer, såsom siderne og reklamerne du ser, og de handlinger du foretager dig på webstederne. Dataindsamlingen finder både sted på vores websteder og på tredjeparts-websteder, der deltager i disse annoncenetværk. Denne proces hjælper os med at spore effektiviteten af vores markedsføringsaktiviteter. For at lære at udtræde fra denne interessebaserede annoncering via annoncenetværk skal du trykke her. I det omfang det kræves af gældende lovgivning, indhenter vi dit samtykke, før vi bruger dine oplysninger til interessebaseret annoncering.

Vores Værktøj til cookie-samtykke giver dig detaljer om, hvordan du kan udøve dine valg (såsom ændring af dine cookie-præferencer).

Sådan deler vi dine personoplysninger

Vi hverken sælger eller offentliggør dine personoplysninger, bortset fra som beskrevet her eller på indsamlingstidspunktet. Citrix kan dele dine personoplysninger på følgende måder:

  • hvis dine oplysninger er nødvendige for at levere et produkt, en tjeneste eller oplysninger, som du har anmodet om;
  • som en del af et fælles salgsfremstød eller for at videregive salgsemner til vores erhvervspartnere;
  • for at holde dig opdateret om de seneste produktmeddelelser, softwareopdateringer, specielle tilbud eller anden information, vi mener, du kunne tænke dig at høre om fra vores erhvervspartnere;
  • inden for Citrix (herunder blandt datterselskaber og tilknyttede selskaber) til de formål, som er beskrevet i denne privatlivspolitik;
  • for at forbinde medarbejdere med deres virksomhedsadministrator(er);
  • med vores kunder for at rapportere og hjælpe med at styre problemer, der kræver support, eller som en del af konsulentydelser;
  • med vores kunder og partnere for at informere dem om deres brugeres brug af vores tjenester (f.eks. når en bruger har opnået brugeroplysninger eller fuldført et kursus);
  • med tjenesteudbydere, vi har hyret til at udføre tjenester på vores vegne (såsom betalingsbehandling, ordreudførelse, kundebistand, administrering af kunderelationer og dataanalyse). Disse tjenesteudbydere er kontraktuelt forpligtede til at beskytte de oplysninger, de får udleveret, og er underlagt en begrænsning for brug og offentliggørelse af sådanne oplysninger, bortset fra hvor det er nødvendigt for at udføre tjenester på vore vegne eller for at overholde lovgivningsmæssige forpligtelser;
  • med godkendte Citrix-partnere for at tilbyde og levere vores produkter og tjenester til dig og
  • med vores fælles markedsførings- og salgspartnere og andre erhvervspartnere, der hjælper os med forretningsaktiviteter eller andre aspekter af vores virksomhed, og til de formål der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

Vi kan også offentliggøre personoplysninger om dig, (1) hvis dette påkræves eller tillades af gældende lovgivning, forordninger eller retslige procedurer (såsom en retskendelse eller stævning), (2) til retshåndhævende myndigheder eller andre statsansatte for at efterkomme en legitim juridisk anmodning, (3) når vi anser, at offentliggørelsen er nødvendig for at undgå fysisk skade eller økonomisk tab for Citrix, dets brugere eller offentligheden, som krævet eller tilladt af lovgivningen, (4) til at etablere, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder og (5) i forbindelse med en undersøgelse af mistænkt eller faktisk bedrageri, ulovlig aktivitet, sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer.

Derudover forbeholder vi os retten til at overføre oplysninger, vi har om dig, til relevante tredjeparter i tilfælde af et muligt eller faktisk salg eller overførsel af alle eller en del af vores forretning eller aktiver (herunder i tilfælde af fusion, opkøb, joint venture, omstrukturering, afhændelse, opløsning eller likvidation) eller andre forretningstransaktioner.

Vi kan også dele oplysningerne på andre måder, som vi specifikt meddeler om ved indsamlingstidspunktet og indhenter dit samtykke om, i det omfang, det er påkrævet af gældende lovgivning.

Internationale dataoverførsler

De personoplysninger, vi indsamler gennem Kanalerne, bliver overført til og opbevaret i andre lande, hvor Citrix og dennes tjenesteudbydere driver forretning, herunder USA, som kan have anden databeskyttelseslovgivning end det land, hvorfra oplysningerne blev udleveret. Skulle dette være tilfældet, overfører vi kun personoplysninger til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. I det omfang det kræves af gældende lovgivning, træffer vi foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, når disse overføres til modtagere i andre lande, herunder hvor det er relevant, ved gennemførelse af dataoverførselsaftaler baseret på Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser i henhold til artikel 46 af den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) eller ved at vælge datamodtagere, der er certificeret til EU-US og Schweiz-US Privacy Shield-ordningerne, der er beskrevet nedenfor.

EU-US og Schweiz-US Privacy Shield
Med hensyn til overførsler af personoplysninger fra EU og Schweiz til USA er Citrix certificeret under EU-US Privacy Shield-ordningen og Schweiz-US Privacy Shield-ordningen, som anført af Det Amerikanske Handelsministerium og Europa-Kommissionen vedrørende overførslen af personoplysninger fra EU til USA i henhold til artikel 45 af GDPR (hver især en "Privacy Shield-ordning" og samlet "Privacy Shield-ordningerne"). Hvis der er den mindste konflikt mellem begreberne i denne privatlivspolitik og Privacy Shield-principperne, gælder Privacy Shield-principperne. For at lære mere om Privacy Shield-programmet og for at se vores certificering skal du besøge https://www.privacyshield.gov.

Citrix er ansvarlig for behandling af personoplysninger, de modtager under hver Privacy Shield-ordning, samt efterfølgende overførsler til en tredjepart, der fungerer som befuldmægtiget af denne. Citrix overholder Privacy Shield-principperne for alle videre overførsler af personoplysninger fra EU og Schweiz, herunder videre overførselsforpligtelser.

Med hensyn til personoplysninger, der modtages eller overføres i henhold til en Privacy Shield-ordning, er Citrix underlagt USA's Federal Trade Commissions håndhævelsesbeføjelser. I visse situationer kan Citrix blive påkrævet at offentliggøre personoplysninger som svar på lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder, herunder for at opfylde nationale sikkerheds- eller retshåndhævelseskrav.

Under visse betingelser, som er nærmere beskrevet på Privacy Shield-webstedet, kan du påberåbe tvangsmægling, når alle andre tvistbilæggelsesprocedurer er udtømt.

I overensstemmelse med Privacy Shield-principperne er Citrix forpligtet til at finde en løsning på klager om vores indsamling eller brug af dine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål eller klager om vores privatlivspolitik eller -praksisser, skal du kontakte os her.

Personer fra EU eller Schweiz med spørgsmål eller klager om vores Privacy Shield-politik skal først kontakte Citrix her. Hvis du har en uløst klage, der ikke er blevet taget tilfredsstillende stilling til, skal du kontakte eller besøge https://feedback-form.truste.com/watchdog/request (en amerikansk-baseret leverandør af alternativ konfliktløsning) for yderligere information eller for at indsende en klage. Disse tjenester leveres uden omkostninger for dig.

Citrix er desuden forpligtet til at samarbejde med panelet, der er etableret af EU's databeskyttelsesmyndigheder (DPA'er) og den schweiziske databeskyttelseskommissær (FDPIC) med henblik på uløste Privacy Shield-klager omhandlende personaledata, der overføres fra EU og Schweiz i forbindelse med ansættelsesforholdet.

Dine rettigheder og valg

Vi tilbyder dig visse valg i forbindelse med de personoplysninger, vi indhenter om dig, såsom hvordan vi bruger oplysningerne, og hvordan vi kommunikerer med dig. For at opdatere dine præferencer, begrænse kommunikationen du modtager fra os eller indsende en anmodning, skal du kontakte os, som angivet i Sådan kan du kontakte os-afsnittet i denne privatlivspolitik. Du kan også afmelde dig vores mailingliste ved at følge "Afmeld"-linket i vores e-mails.

Du kan anmode om tilgang til de personoplysninger, vi opbevarer om dig, i det omfang, det er fastsat i lovgivningen i dit retsområde, eller anmode om, at vi retter, opdaterer, ændrer eller sletter dine oplysninger, eller at vi begrænser behandlingen af sådanne oplysninger, ved at kontakte os som angivet nedenfor eller ved at tilgå MyAccount. For at hjælpe med at beskytte dit privatliv og opretholde sikkerheden kan vi tage skridt for at verificere din identitet, før vi giver dig adgang til oplysningerne. I det omfang det er tilladt af gældende lovgivning, kan der være en afgift forbundet med at give dig en kopi af nogen af de personoplysninger, vi opbevarer. Afhængig af din placering kan du have ret til at indsende en klage til en offentlig tilsynsmyndighed, hvis du ikke er tilfreds med vores svar.

Vi støtter de selvregulerende adfærdsprincipper for onlinemarkedsføring ("Principperne") i Digital Advertising Alliance i USA, Digital Advertising Alliance of Canada og European Digital Advertising Alliance i EU. Hvis du bor i USA, Canada eller EU, kan du besøge Ad Choices, Ad Choices Canada eller Your Online Choices for at finde et passende sted til at angive dine præferencer, herunder muligheden for at lave et "universelt" fravalg af interessebaseret annoncering med deltagende enheder. Disse hjemmesider giver også detaljerede oplysninger om interessebaseret annoncering og råd til, hvordan du administrerer dit privatliv på nettet og i apps. Udtrædelse fra interessebaseret annoncering betyder ikke, at du ikke længere ser reklamer fra os eller på Onlinekanaler. Derimod betyder udtrædelse, at de onlinereklamer, du ser, ikke længere vil være baserede på dine interesser. Når du udtræder fra at modtage interessebaserede reklamer gennem ovenstående links, kan cookies og andre teknologier på Onlinekanaler stadig indsamle oplysninger om din brug af Onlinekanalerne, herunder til analysebrug, forebyggelse af svindel og andre formål, der er tilladt under de selvregulerende principper.

Når du bruger vores Onlinekanaler, kan vi og visse tredjeparter (såsom vores annoncenetværk, digitale annonceringspartnere og sociale medieplatforme) indsamle personoplysninger vedrørende dine online aktiviteter på tværs af tid og tredjeparts-websteder. Visse webbrowsere lader dig instruere din browser i at sende Spor mig ikke ("DNT")-signaler til de websteder, du besøger, der informerer pågældende steder om, at du ikke ønsker, at dine online-aktiviteter spores. Selvom vores Onlinekanaler ikke er designede til at reagere på "spor mig ikke"-signaler, der modtages fra webbrowsere, kan du styre dine cookie-præferencer og de valg, du tager i forbindelse med de personoplysninger, vi indhenter fra dig igennem vores automatiske midler, ved at besøge vores Værktøj til cookie-samtykke.

Hvor det er fastsat ved lov, kan du til enhver tid trække eventuelle samtykker, du tidligere har givet os, tilbage eller protestere af legitime grunde over behandlingen af dine personoplysninger, hvorefter vi anvender dine præferencer fremadrettet. Dette påvirker ikke lovligheden af vores brug af oplysninger baseret på dit samtykke, før det blev trukket tilbage.

Sådan beskytter vi dine personoplysninger

Vi opretholder administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med lovgivningsmæssige krav, hvor personoplysningerne blev indhentet, med henblik på at beskytte imod ulovlig eller uautoriseret destruktion, tab, ændring, brug eller offentliggørelse af, eller tilgang til de personoplysninger, vi har fået gennem Kanalerne.

Opbevaring af personoplysninger

I det omfang, det er tilladt af gældende lovgivning, opbevarer vi typisk personoplysninger om dig i så lang tid, det er nødvendigt (1) til de formål, vi indhentede dem til, i overensstemmelse med vilkårene i denne privatlivspolitik, hvilket generelt betyder, at vi opbevarer dine personoplysninger under varigheden af vores forhold eller i så lang tid, du holder din konto åben hos os, eller (2) for at tage hensyn til gældende lov om forældelsesfrister og overholde gældende lovgivning, løse tvister eller håndhæve vores aftaler. Som beskrevet i "Dine rettigheder og valg"-afsnittet ovenfor kan du ved at kontakte os som angivet nedenfor anmode om, at vi sletter dine oplysninger i det omfang, som er fastsat i lovgivningen i dit retsområde, eller begrænser behandlingen af sådanne oplysninger.

Notits til beboere i Californien

A California Consumer Privacy Statement supplements this Citrix.com Privacy Policy. The Statement applies solely to California consumers and is available for review here. The following is a summary of selected portions of the Statement, although you should refer to the Statement itself for any questions you may have about applicable rights and obligations.

Du kan inden for en periode på 12 måneder anmode om følgende oplysninger relateret til de personlige oplysninger, vi har indsamlet om dig i de sidste 12 måneder:

  • de kategorier og specifikke personoplysninger, vi har indsamlet om dig;
  • de kategorier af kilder, hvorfra vi indsamlede de personlige oplysninger;
  • det forretningsformål eller kommercielle formål, vi indsamlede eller solgte de personlige oplysninger med;
  • de kategorier af tredjeparter, som vi delte de personlige oplysninger med; og
  • de kategorier af personlige oplysninger om dig, som vi solgte eller gav oplysninger om med henblik på et forretningsformål, og kategorierne af tredjeparter, som vi solgte eller gav oplysningerne videre til med henblik på et forretningsformål.

Du kan også anmode os om (1) en liste over bestemte kategorier af personoplysninger, vi har videregivet til tredjeparter til deres direkte markedsføringsformål inden for det umiddelbart foregående kalenderår og (2) disse tredjeparters identitet. Derudover har du ret til at anmode om, at vi sletter de personlige oplysninger, vi har indsamlet fra dig. 

Du har ret til at fravælge salget af dine oplysninger. Klik her for at fravælge salg.

To submit a request related to other rights, you may contact us as specified in the How To Contact Us section of the Citrix.com Privacy Policy below. To help protect your privacy and maintain security, we take steps to verify your identity before granting you access to your personal information or complying with your request. To the extent permitted by applicable law, we may charge a reasonable fee to comply with your request.

Vi vil ikke nægte, opkræve andre priser eller levere produkter eller tjenester på et andet niveau eller af en anden kvalitet, fordi du vælger at udøve disse rettigheder.

Børns personoplysninger

Online-kanalerne er designet til et generelt publikum og er ikke rettet mod børn under 13 år. Vi indsamler eller anmoder ikke bevidst om personlige oplysninger fra børn under 13 år gennem online-kanalerne. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige oplysninger fra et barn under 13 år, vil vi straks slette oplysningerne fra vores registre. Hvis du mener, at et barn under 13 år har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os som angivet i afsnittet Sådan kontakter du os i denne privatlivspolitik.

Ændringer til vores privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik bliver muligvis opdateret regelmæssigt og uden forudgående underrettelse til dig for at afspejle ændringer i vores oplysningspraksis. Vi vil øverst på denne privatlivspolitik angive, hvornår den senest blev opdateret. Vi opfordrer dig til løbende at gennemse denne privatlivspolitik for at få de nyeste oplysninger om vores privatlivspraksis.

Sådan kan du kontakte os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne privatlivspolitik, eller hvis du vil opdatere oplysninger, vi har om dig eller dine præferencer, bedes du kontakte os her eller via e-mail på privacy@citrix.com eller skrive til os på:

Citrix Systems, Inc.
Att: Chief Privacy Officer og Digital Risk Officer/Data Protection Officer
15 Network Drive
Burlington, MA 01803
United States